تولید محصولات غذایی سالم در استان قزوین در گرو کاهش مصرف سموم کشاورزی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین،برخی کارشناسان بر این باورند که تولید محصولات سالم و ارگانیک با هدف کاهش تاثیر
یکی از مهمترین دغدغههای مصرف کنندگان هم سلامت محصولات غذایی است، کشاورزی ارگانیک پاسخی برای این دغدغه هاست. ریشه این نگرانیها کاربرد متراکم نهادههای شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی رایج و حضور پسماندهای سموم و کودها و مواد هورمونی، آنتی بیوتیک ها، افزودنیها و مکملهای رشد در این محصولات است که سلامتی انسان را به خطر میاندازد.
توصیههای متخصصان سلامت غذایی درباره خطرات فراوان باقیمانده غیر مجاز کودها و سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی و هشدارهای کارشناسان محیط زیست درباره آلودگیهای خطرناک طبیعت از جمله، آلودگی مخازن آب زیرزمینی و خاک مزارع به وضوح نشان میدهد که تولید محصول سالم باید به عنوان یکی از اولویتهای سیاستهای عمومی بخش کشاورزی مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد.