مدرسه بنیاد قلم چی در روستای عزیزی در بخش سرفاریاب به بهره برداری رسید.
کرمی افزود: دانش آموزان این روستا با مشکلاتی روبرو بودند و فضای مدرسۀ پیشین با سه کلاس درس ظرفیت میزبانی از این تعداد دانشآموز را نداشت.
وی اضافه کرد: با ساخت وبهره برداری از این مدرسه دانشآموزان مقطع ابتدایی روستا عزیزی از فضایی استاندارد و با وسعت بیشتر برای تحصیل بهرهمند شدند.
مدیر اجرایی پروژههای عمرانی بنیاد علمی و آموزشی قلم چی کشور و عضو مجمع خیران مدرسه ساز استان هم گفت: از ۲۳۰ مدرسه ساخت بنیاد علمی و آموزشی قلم چی که قراره امسال در سراسر کشور به بهره برداری برسد نخستین مدرسه در روستای عزیزی به بهره برداری رسید.
سید ریحان ناجی مقدم با بیان اینکه بنیاد قلم چی تاکنون ۳۰۵ مدرسه را در سطح کشور را تکمیل و و تحویل آموزش و پرورش داده است افزود: از این تعداد ۵۵ مدرسه در مناطق روستایی، عشایری و شهری استان کهگیلویه و بویراحمد است.
ناجی مقدماضافه کرد: بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده قرار است در سال ۱۴۰۰ با مشارکت بنیاد قلم چی ۴۰۰ مدرسه در سراسر کشور ساخته و تحویل آموزش و پرورش دهد.
مسئول خیران مدرسه ساز استان هم در این آیین با بیان اینکه بامشارکت خیران در سال تحصیلی جاری فصل جدیدی در امر مدرسه سازی در استان شروع شده است گفت: در۵ ماه گذشته بیش از۱۷۰ میلیارد ریال منابع از خیران چه در استان و چه در خارج از استان برای ساخت مدارس و کمک به امر مسجد سازی جذب کردیم.
جبار کیانی اجرای طرح آجر به آجر را نهضت جدیدی در امر مدرسه سازی در استان دانست و افزود: در این طرح هم در بخش کمکهای مردمی و هم در بخش خیران حرکت نوینی در مدرسه سازی آغاز شده است.
کیانی با بیان اینکه برای بازسازی مدارس شهر زلزله زده سی سخت که تا کنون حدود ۱۲۰ میلیارد ریال منابع تهیه شده است اضافه کرد: ۳ مدرسه شامل یک آموزشگاه فنی و حرفهای با خوابگاه شبانه روزی، یک مدرسه راهنمایی را به همت بخش خصوصی و اتاق بازرگانی و همچنین با همکاری شرکتهای تجاری تعمیر، بهسازی و بازسای میشود.
در پایان مراسم به هریک از دانش آموزان روستا از سوی بنیاد قلم چی کیف، پکیج لوازم التحریر و توپ ورزشی اهداء شد.