بورسیه شدن دانشجویان نخبه دانشگاه یاسوج توسط خیران
تاکنون بیش از ۲۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه توسط موسسه آموزشی قلم چی، خیران بومی استان و برخی اعضاء هیئت علمی این دانشگاه بورسیه تحصیلی شده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، رئیس دانشگاه یاسوج در نشست خبری با رسانههای محلی گفت: از این تعداد ۱۰۰ نفر توسط کانون قلم چی، ۱۰۰ نفر توسط خیران و بقیه توسط برخی اعضا هیئت علمی این دانشگاه بورسیه شدند.
احمد عریان تجهیز ۹ سالن مطالعه خوابگاههای دخترانه و پسرانه و سالن کتابخانه مرکزی این دانشگاه را از دیگر اقدامات انجام شده با کمک خیران دانست .
وی تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت را یکی دیگر از اقدامات مسئولان این دانشگاه در دوسال اخیر برشمرد و افزود:تعداد قراردادهها با بخش صنعت از ۷ مورد در سال ۹۶ به ۵۱ مورد در سال ۹۷ افزایش یافت.
رئیس دانشگاه یاسوج گفت: دانشگاه توان انجام بسیاری از آزمایشهای دستگاههای اجرایی استان را داشته و نیازی به ارجاع آزمایشهای آنان به سایر دانشگاههای خارج از استان نیست.
وی از پذیرش ۱۲ دانشجو خارجی در مقطع کارشناسی ارشد در سال گذشته در این دانشگاه خبر داد و افزود: تعداد این دانشجویان امسال ارتقاء یافته چرا که ارائه خدمات علمی به دانشجویان کشورهای اسلامی را وظیفه خود میدانیم.
عریان به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت:دانشگاه صندوق رای و محل تبلیغات هیچ کاندیدی چه از جناح چپ و چه از جناح راست نخواهد بود.
رئیس دانشگاه یاسوج گفت: به هیچ مدیری از دانشگاه اجازه نمیدهم برای فلان کاندیدای انتخاباتی در دانشگاه تبلیغ و به کسی هم اجازه نمیدهم از دانشگاه در جهت رسیدن به اهداف انتخاباتی استفاده کند.
وی با بیان اینکه به هیچ کاندیدی اجازه نخواهم داد شخصی اینجا تبلیغ کند افزود:البته به انها اجازه خواهم داد به صورت گروهی در یک برنامه میزگردی و یا کرسی آزاد اندیشی دانشجویان آنها را به چالش کشیده و فرد اصلح و کارآمدرا انتخاب کنند.
احمد عریان از قرار گرفتن نام دانشگاه یاسوج در بین ۱۰ دانشگاه جامع و برتر کشور خبر داد و افزود: علاوه بر این دو نفر از محققان و دانشمندان این دانشگاه در بین پراستنادترین دانشمندان جهان قرار گرفتند.
وی ارتقا پهنای باند اینترنت این دانشگاه از ۱۱۰ به ۶۵۰ میگ، خرید ۷ هکتار زمین کشاورزی ویژه دانشجویان دانشکده کشاورزی، ثبت قراردادهای ملی با وزارت خانههای مختلف، تجهیز آزمایشگاهای پژوهشی، مستقل نمودن دانشکدههای محیط زیست و منابع طبیعی و جنگل داری با ردیفهای بودجهای خاص را از دیگر اقدامات انجام شده در این دانشگاه در دوران تصدی گری اش عنوان کرد.