دانستنی های سلامت؛
از این خواص نان جو هیچ کس نمیتواند بگذرد
نان جو دارای خواص و مزایای بسیار خوبی است، از خواص مصرف نان جو میتوان به مبارزه با یبوست، تقویت استخوانها و درمان برخی بیماریها اشاره کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما استان سمنان، گندم، جو، آفتابگردان، چاودار، ذرت، شیر و حتی سویا. نان غذایی اصلی است که در بخش بزرگی از جمعیت جهان مصرف میشود و رایجترین و اساسیترین غذا در آشپزخانه است.
مزایای باور نکردنی و خواص نان جو
گلوتن کمبرخلاف سایر نانها (مثال، در مقایسه با آنهایی که با آرد گندم پخته میشوند) جو دو سر برای افرادی که از بیماری سلیاک رنج میبرند توصیه نمیشود.
مصرف نان جو برای داشتن انرژی زیاد:مصرف نان جو حس خستگی را از بین میبرد و به بدن انرژی روزانه را میدهد اگر خیلی احساس خستگی میکنید حتی اگر هیچ فعالیت فیزیکی نکرده اید، ممکن است کمبود مواد مغذی داشته باشید به علاوه، این بیماری از غش و بیماریهای تنفسی جلوگیری میکند.
مواد مغذی نان جو:این نان در گستره وسیعی از مواد مغذی ضروری به گزینهای جالب تبدیل میشود به عنوان مثال، این منبع ایده آل از پروتیین است در حالی که به خاطر نوعی نان غنی از کربوهیدرات پیچیده، معروف است. از سوی دیگر، هم چنین به طور عمده ویتامینهای ب را تامین میکند، در حالی که در میان مواد معدنی، آهن و کلسیم مورد استفاده قرار میگیرد.
نان جو ایده آل برای صبحانه:
این گزینه برای صبحانه انتخاب ایده آلی است و انرژی مورد نیاز را تامین میکند و سبوس موجود در آن از سفید شدن مو جلوگیری و حافظه را تقویت میکند.
مصرف نان جو برای کاهش سطح کلسترول:
همه ما میدانیم که کلسترول بالا یکی از بزرگترین دشمنان سلامتی است و وقتی سطح آن در بدن بسیار بالا میرود بسیار مهم است آن را کاهش دهیم بنابراین اگر میخواهید از سلامت خود مراقبت کنید و کلسترول را پایین بیاورید نان جو مصرف کنید.
نان جو برای مبارزه با یبوست:به دلیل محتوای فیبر آن، نان جو برای مبارزه با یبوست بسیار عالی است و کمک میکند به طور مرتب شکم کار کند چیزی که برای سلامتی بسیار مهم است و در بسیاری از اوقات ما به آن اهمیت نمیدهیم.
نان جو مفید در ایام روزه داری:کربوهیدراتهای پیچیده موجود در نان جو از بروز گرسنگی در ایام روزه داری جلوگیری میکند بنابراین مصرف آن هنگام سحر توصیه میشود.
نان جو برای تقویت استخوانها:
املاح و مواد معدنی نان جو به تقویت و استحکام استخوان کمک میکند بنابراین با مصرف آن نرمی استخوان کودکان را رفع کنید.
درمان بیماریها با نان جو
چنانچه نان جو کم نمک تهیه شود دارای خواص بیشتری است که به صورت خلاصه اگر بخواهیم به آنها بپردازیم شامل:
جلوگیری از تولید چربیهای زیان آور در خون
تنظیم فعالیت دستگاه گوارش
تعدیل فشار خون
تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون
پاکسازی دیوارههای معده و روده از ذرات آلوده کننده
مقابله با رشد تومور در بدن
جلوگیری از چاقی
حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن و تقویت حافظه است.