همزمان با آغاز فصل بهار سفره سخاوتمند طبیعت ذائقه مردم استان ایلام را بهاری کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ باآمدن فصل بهار برداشت گیاهان خوراکی از دل طبیعت زیبای استان ایلام آغاز می شود.
تره کوهی، کنگر، زرشک، بابونه، گل گاوزبان ، ریواس و پیاز کوهی از جمله گیاهان خوراکی است که این روزها علاوه بر مصرف خوراکی به منبع درآمدی برای برخی از مردم تبدیل شده است.
مراتع و عرصه های جنگلی استان یالام رویشگاه بیش از یکزهار گونه گیاه دارویی است که حدود ۳۰۰ گونه آن مصرف خوراکی دارد.
استان ایلام دارای یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه طبیعی است و رویشگاههای گیاهان خودروی دارویی یا خوراکی در نقاط مختلف استان پراکنش دارد.
کنگر، پاغازه، شنگ، پنیرک (تولیه)، وه نگی، پیچک (سیرکوهی)، تره کوهی، گل گاوزبان، ازبوه (آویشن کوهی)، کرکول، بوره ولی، قارچ دملان از جمله گیاهان خوراکی با خاصیت دارویی هستند که در رویشگاههای طبیعی استان ایلام رشد میکنند.