دستاورد سفر استاندار خراسان رضوی به شهرستان مه ولات، ۳۰مصوبه در حوزههای عمرانی، کشاورزی، صنعتی و خدماتی برای توسعه و پیشرفت شهرستان مه ولات بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی در جلسه جمع بندی سفر خود
با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان در تولید محصولات پسته، زعفران و انار، مهمترین مصوبه حوزه اقتصادی را ورود دستگاه حاکمیت به جلوگیری از خام فروشی محصولات دانست و افزود: شایسته نیست در شهرستانی با چنین ظرفیت بالایی، شاهد محرومیت و بیکاری باشیم.
وی افرود: میبایست با جذب سرمایه گذار برای صنایع تبدیلی، فرآوری و بسته بندی محصولات، مسیر حرکت کشاورزان را مشخص کنیم و مانع خروج سرمایه از جیب کشاورز به نفع دلالان و واسطهها شویم.
وی نزدیکی به شبکه ریلی و بازارهای افعانستان و خاورمیانه را از دیگر ظرفیتهای شهرستان دانست و اظهار داشت: تنها راه برون رفت از مشکلات، اتکا به توانمندیها و ظرفیتهای بومی و منطقهای است.
نماینده شهرستان مه ولات، تربت حیدریه و زاوه هم در این جلسه از گردش مالی سه هزار میلیارد تومانی در طول سال در مه ولات خبر داد و گفت: با وجود این پیشرفت چندانی در حوزه صنعت ند اشته و شاهد خروج سرمایه از شهرستان بوده ایم که نیاز است با درنظر رفتن مشوقها برای سرمایه گذاران، پیشرفت در این حوزه ایجاد شود.
محسن زنگنه با مطرح کردن اختصاص ۲میلیارد تومان جهت تکمیل ورزشگاه ۱۲۰۰نفری مه ولات، عنوان داشت: با پیگیریهای انجام شده، مبلغ ۲میلیارد تومان برای تکمیل ورزشگاه پوریای، ولی شهرستان از طریق وزارت نفت تامین شد که متاسفانه در اداره کل ورزش و جوانان، موضوع تخصیص آن به شهرستان با مشکل مواجه شده است.
وی با انتقاد از آمارهای ارائه شده از شهرستان که باعث شده مه ولات شهرستانی برخوردار معرفی شود، افزود: این امر موجب شده امسال در بودجه مربوط به محرومیت زدایی، هیج سهمی به شهرستان داده نشود؛ در صورتی که از همین بودجه، ۵۲ میلیارد تومان برای تربت حیدریه و ۵۰میلیارد تومان برای شهرستان زاوه تخصیص داده شد.
این نماینده افزود: آمارهای اعلامی حکایت از افزایش ۱۳۰درصدی در حوزه اشتغال شهرستان دارد؛ در صورتی که در بازدیدها از روستاهای ازغند، علی آباد و قلعه جوق شاهد بیداد بیکاری در این مناطق بوده ایم؛ لیکن اشتغال فصلی در بازه ۴۵روزه از سال در شهرستان، از دیگر عوامل مطرح در این آمار است.
فرماندار مه ولات هم قرار گرفتن شهرستان در مسیر کلیدور شمال به جنوب و جنوبی غربی و واقع شدن در شبکه حمل و نقل ریلی و جادهای و همچنین تولید محصولات پسته، انار و زعفران و استفاده از انرژی تجدیدپذیر خورشیدی را بخشی از ظرفیتهای مه ولات دانست.
مسعود رنجبر بیان داشت: از سال۹۳ تا کنون بالغ بر ۱۱۰میلیارد و ۷۹۸میلیون تومان در حوزه عمرانی به شهرستان اختصاص یافته که ۴۹میلیارد تومان از آن حاصل شده و در این مدت، تعداد ۶۲۵طرح در هفتههای دولت و دهه فجر به افتتاح رسیده است.
دیدارهای مردمی قبل از برگزاری جلسه در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد.
استاندار خراسان رضوی شامگاه دیروز ششم فروردین وارد شهر دولتآباد مرکز شهرستان زاوه شد و در نشست با مدیران دستگاههای اجرایی به جمعبندی راهکارها برای بهبود وضعیت شهروندان پرداخت.
استاندار خراسان رضوی نخستین سفر خود به شهرستانهای جنوب خراسان رضوی را در سال جدید، با سفر به تربتحیدریه آغاز کرد و پس از آن به مهولات و زاوه رفت.
زاوه واقع در بین تربتحیدریه و باخرز در جنوب میانه خراسان رضوی، تا سال۱۳۸۷ یکی از بخشهای شهرستان تربتحیدریه بود.