یکی از موارد منع نوشیدن چای ممکن است بالا رفتن فشار خون باشد.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما، پزشک متخصص تغذیه میخاییل گینزبورگ در این خصوص شرح داد.
به گفته وی، به این دلیل است که چای حاوی تئین یعنی نوعی از کافئین است. این متخصص افزود: «اگر فرد نسبت به کافئین حساس است فشار خونش بر اثر مصرف چای بالا میرود. چای غلیظ برای او مضر است.» گینزبورگ تاکید کرد که حساسیت به کافئین در افراد متفاوت است و آنرا باید در نظر گرفت. وی همچنین خاطر نشان کرد که چای معمولا باعث بالا رفتن فشار شده، اما این کار را با قدرت و سرعت قهوه انجام نمیدهد. ضمنا پزشک توضیح داد که فشار ممکن است تنها در عروق مغز یا کلیه افزایش یابد.