نتایج یک پژوهش:
افزایش خطر مرگ زودهنگام با خوردن نان سفید
اگر میخواهید بیشتر عمر کنید مصرف غلات تصفیه شده را کاهش دهید.
افرادی که بیش از هفت بخش و وعده غلات تصفیه شده در روز مصرف میکنند، ۳۳ درصد بیش از سایرین در معرض ابتلا به عارضه قلبی و ۴۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سکته و مرگ زودهنگام قرار دارند.
به گزارش گروه وب گردی
خبرگزاری صدا و سیما، نتایج پژوهشی تازه نشان میدهد که مصرف بیش از هفت بخش و وعده غلات تصفیه شده خطر مرگ زودرس را به میزان ۲۷ درصد افزایش میدهد. غلات تصفیه شده نان سفید و ماکارونی را شامل میشوند که در فرایند درست شدن آن فیبر حذف میشود.
پژوهشگران با بررسی رژیم غذایی ۱۳۷.۱۳۰ نفر در ۲۱ کشور جهان به این نتیجه دست یافتهاند و مشخص شده افرادی که بیش از هفت بخش و وعده غلات تصفیه شده در روز مصرف میکنند، ۳۳ درصد بیش از سایرین در معرض ابتلا به عارضه قلبی و ۴۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سکته و مرگ زودهنگام قرار دارند. علت این موضوع حدف فیبر از غلات تصفیه شده است که سبب افزایش سریع قند خون افراد در زمان مصرف میشود.
پژوهشگران پیشنهاد میکنند به جای غلات تصفیه شده از جایگزینهایی، چون برنج قهوهای استفاده شود. پژوهشگران دانشگاه "سایمون فریزر" کانادا این پژوهش را انجام دادهاند.