عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه صفحات مجازی دارای درآمد تبلیغاتی از طریق سامانه شاپرک بانک مرکزی, به راحتی قابل شناسایی هستند, اضافه کرد: این موضوع به همکاری مشترک سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی نیاز دارد.
سید احسان قاضی زاده هاشمی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، درباره مصوبه اخیر مجلس مبنی بر گرفتن مالیات از درآمد تبلیغاتی صفحات مجازی که بیش از 500 هزار دنبال کننده دارند, افزود: این مصوبه بر اساس پیشنهاد یکی از نمایندگان تصویب شد و بر مبنای آن چنانچه در این صفحات مجازی تبلیغاتی انجام شود و دارای درآمد باشند از این درآمد، مالیات گرفته خواهد شد و این صرفا مربوط به اشخاص حقیقی نیست.
وی ادامه داد: برخی شبکه های مجازی اقدام به راه اندازی صفحات مجازی شرط بندی و قمار کرده بودند و همه آنها که در داخل کشور تبادلات پولی داشتند که از طریق بانک مرکزی شناسایی شدند.
آقای قاضی زاده هاشمی درباره گرفتن مالیات از هنرمندانی که مبلغ دریافتی آنها بیش از 200 میلیون تومان در سال است، گفت: این مصوبه ابهاماتی دارد که باید بر طرف شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی اهالی فرهنگ و هنر ممکن است یک سال قرارداد داشته باشند و چند سال کار نکنند, افزود: در مورد این موضوع به رفع ابهام نیاز داریم و امیدواریم بتوانیم شفاف سازی کنیم تا زمینه برای اجرا شدن درست این مصوبه فراهم شود.