به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: از ابتدای امسال تاکنون جوجه ریزی در
مرغداریهای این شهرستان ۲ میلیون و ۳۷ هزار و ۴۶۰ قطعه بوده است که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۴ درصد افزایش دارد.
جواد اعتضادی با اشاره به وجود ۲۷ مرغداری در تایباد افزود: هم اکنون ۲۵ واحد از این تعداد فعال است که در هر دوره برای تولید ۵۹۳ هزار قطعه جوجه ظرفیت دارد.
وی گفت: این تعداد مرغداری زمینه اشتغال افزون بر ۱۱۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد افزود: سالانه به طور متوسط سه تا چهار دوره جوجه ریزی در مرغداریهای تایباد انجام میشود و به طور میانگین در هر سال بیش از ۴ چهار هزار تن گوشت مرغ در این منطقه تولید میشود.
اعتضادی افزود: هر دوره جوجه ریزی ۴۵ تا ۵۰ روز طول میکشد و در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر میشود.
وی گفت: نبود بیماریهای حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی از مهمترین علل افزایش جوجه ریزی در تایباد است.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد افزود: با توجه به نبود کشتارگاه طیور در این شهرستان مرغهای پرورش یافته برای کشتار به دیگر کشتارگاههای استان ارسال و بخشی از آن وارد چرخه مصرف در شهرستان تایباد میشود.
شهرستان تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.