عوامل مهم در بروز کمردرد
پزشکان میگویند افرادی که ورزش نمیکنند و عضلات کمرشان ضعیف است بیشتر دچار کمردرد میشوند.
به گزارش
گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، شیرین زمانی متخصص ارتوپدی و جراحی مفاصل درباره تفاوت کمردردهای بیمارگونه یا مکانیکی گفت: کمردرد یکی از شایعترین دردهایی است که انسانها حداقل ۱ تا ۳ بار در طول عمر خود آن را تجربه میکنند. اگر درد فرد همیشگی و رو به افزایش باشد باید آن را ریشه یابی کرد، ولی در مواقعی مثل روزهای منتهی به نوروز افرادی که بی تحرک هستند و ورزش نمیکنند در هنگام کار زیاد دچار درد کمر میشوند. افرادی که ورزش نمیکنند و معمولا پشت میزنشین هستند و عضلات کمرشان ضعیف است بیشتر دچار کمردرد میشوند.
متخصص ارتوپدی و جراحی مفاصل درباره افرادی که به مدت طولانی پشت میز به ویژه میز چرخ خیاطی مینشینند گفت: گزگز و خواب رفتگی نشان از درگیری عصب سیاتیک این افراد دارد. این افراد باید به ازاء هر یک ساعت که پشت میز مینشینند ۱۰ تا ۱۵ دقیقه راه بروند. در حالت نشستن عضلات شکم را تا ۱۰ شماره سفت کرده و رها کنند و تا جاییکه ممکن است روی میز خم نشوند و از همه مهمتر اینکه با پزشک مشورت کنند.
متخصص ارتوپدی و جراحی مفاصل درباره افراد جوانی در هنگام بالا و پایین رفتن از پلهها دچار درد میشوند گفت: این افراد دچار درگیری کشکک زانو هستند. این افراد اگر وزن بالا دارند باید کاهش وزن داشته باشند. از سرویس بهداشتی فرنگی استفاده کنند. از دوزانو و چهارزانو نشستنن پرهیز نمایند. نماز خود را پشت میز بخوانند و از همه مهمتر به پزشک مراجعه کنند تا دلیل این درد تشخیص داده شده و اقدامات و داروهای لازم تجویز شود.