وزیر نیرو بر لزوم توسعه آداب، اخلاق و فرهنگ مصرف بهینه به سایر عرصهها و نهادینهسازی فرهنگ صحیح مصرف به عنوان یک کار اخلاقی و غیرقابل بازگشت در جامعه تاکید کرد.
اردکانیان برق امید را فرصتی در اختیار صنعت برق عنوان کرد تا این صنعت پیشرو با ریل گذاری مناسب، بستر پایدار شدن مصرف بهینه انرژی در کشور را فراهم سازد.
وی تصریح کرد: اگر در مقیاس بزرگتر، برای مصرف انرژی چارهجویی نکنیم و سالانه با افزودن چند هزار مگاوات ظرفیت جدید، به مسئولیت خود در تولید دانش و ایجاد انگیزه برای اصلاح مصرف بیتوجه باشیم، به لحاظ شرعی و قانونی مورد مواخذه خواهیم بود.
وزیر نیرو تلقی جامعه از بهینه سازی مصرف به عنوان یک امر اخلاقی را حایز اهمیت دانست و افزود: اگر مصرف بهینه را به عنوان یک امر اخلاقی بپذیریم، لازم است ابتدا خودمان به آن مقید باشیم و هرچه به مصرف صحیح پایبندتر باشیم در حرکت جامعه به سمت مصرف صحیح، موفقتر هستیم.
وی اضافه کرد: تجربه نشان داده سازمانهایی که به اصول اخلاقی پایبندترند، تاثیرگذاری بیشتری روی جامعه و اصلاح مصرف مردم دارند.
اردکانیان اظهار داشت: برای آنکه حاصل تلاشهای ما در بهینهسازی مصرف، اقدامی فصلی و دورهای نباشد و به عنوان یک کار فراگیر و پایدار در جامعه نهادینه شود، لازم است با نشر آداب، اخلاق و فرهنگ مصرف صحیح این قابلیت را به سایر حوزهها از جمله آب و فاضلاب در ستاد و مراکز استانی توسعه داده و به یک جریان تبدیل کنیم.
وی منابع انسانی را محور اصلی توسعه یافتگی دانست و با اشاره به تفاهمنامه وزارت نیرو و وزارت آموزش و پرورش، استفاده از امکانات و ظرفیت قابل توجه این دستگاه از حیث فرهنگسازی و نهادینه کردن مصرف صحیح در جامعه را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد با تداوم تلاشهای بخش برق، ستاد توانیر و شرکتهای ذیربط، امسال تحول معناداری را در تحقق اهداف برق امید شاهد باشیم.