معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: روزانه ۱۰ تن مرغ گرم مازاد بر نیاز استان کشتار میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ عباس زارعی افزود: نیاز روزانه استان به مرغ گرم حدود ۹۰ تا ۱۱۰ تن است که اکنون روزانه ۱۲۰ تن مرغ کشتار میشود. وی گفت: ماه گذشته در مرغداریهای استان دو میلیون و ۲۱ هزار قطعه جوجه ریزی شده است. معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: قیمت گذاری در چهارچوب قیمتهای ستاد تنطیم بازار استان، روز منطقهای و قیمت یکسان در استان مشخص و تعیین میشود.