رشد ۷ درصدی تولید مرغ در هرمزگان
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تولید مرغ در هرمزگان رشد ۷ درصدی داشته است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، عباس زارعی با اشاره به اینکه هیچگونه مشکلی در تامین گوشت مرغ وجود ندارد، گفت: واحدهای مرغداری استان با تولید بیش از ۳۳ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ موجب رشد ۷ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه پارسال شده اند.
وی افزود: نیاز استان به گوشت مرغ با سرانه۱۸ کیلوگرم، ۳۲ هزار و۴۰ تن بصورت سالانه و ۹۰ تن به صورت روزانه است.
زارعی با اشاره به برنامه ریزیهای بعمل آمده توسط سازمان جهادکشاورزی هرمزگان و عملکرد صنعت مرغداری استان گفت: با توجه به عملکرد صنعت مرغداری استان، در۱۰ ماهه سال جاری بیش از ۱۶ میلیون و ۶۶۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان صورت گرفته است.
بیشتر بخوانید: امحاء یک تن مرغ منجمد فاسد در جاسکسرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی افزود: جهت تامین گوشت مرغ ماههای پایانی امسال و ایام نوروز برنامه ریزی لازم انجام شده و در حال حاضر قریب به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه در سالنهای مرغداری استان در حال پرورش است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه جوجه ریزی در استان به صورت روزانه در حال انجام است، اظهار کرد: مرغ تولیدی استان به صورت مرتب روانه کشتارگاه شده و گوشت مرغ تولیدی به بازار مصرف عرضه میشود.