ظرفیت تولید گوشت شتر مرغ در سیستان و بلوچستان به ٢٠٠ تن ارتقا یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سیستان و بلوچستان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در حال حاضر ٣٧ واحد پرورش شترمرغ صنعتی و سنتی با ظرفیت سالیانه تولید ٢٠٠تن گوشت در استان فعالیت است.
سرگزی افزود واحد های پرورش صنعتی شترمرغ، شامل ۴ واحد پرورش شترمرغ توأم (پرواری و مولد)و ١٠ واحد شتر مرغ پرواری است که جمعا ظرفیت پرورش ۴١۵٠ قطعه شتر مرغ پرواری و مولد را داراست.
وی گفت: ١١ واحد پروار بندی سنتی ١٠ قطعه ای شتر مرغ و ١٢ واحد پرورش شتر مرغ مولد سنتی ۵٠ قطعه ای نیز با مشارکت بهره برداران و سازمان جهاد کشاورزی در سطح استان احداث شده است.
وی بابیان اینکه منطقه سیستان بیشترین واحدهای پرورش شتر مرغ را داراست، گفت: استان اصفهان عمده خریدار شترمرغ استان است.