به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از نشريه ایندیپندنت، دهها هزار بیماری که از کرونا جان سالم بدر میبرند نیازمند به مراقبتهای طولانی مدت هستند که این امر جامعه پرستاری انگلیس را تحت فشار قرار میدهد و احتمال بروز بحرانی را به دنبال دارد که به گفته کارشناسان ممکن است در ۱۲ ماه اخیر بی سابقه باشد.
حدود ۱۰۰ هزار بیمار بخش مراقبتهای ویژه از جمله ۱۵ هزار بیمار بهبود یافته از کرونا پس از آنکه در ۱۲ ماه گذشته از بیمارستان مرخص شده اند تا مدتها نیازمند دریافت خدمات پرستاری خواهند بود. این علاوه بر تعداد نامشخصی از ۳۵۰ هزار بیمارمبتلا به کووید- ۱۹ است که از زمان آغاز همه گیری گرونا در بخشهای عمومی درمان شده اند.
وزیر بهداشت انگلیس هشدار داد افرادی که نیازمند مراقبت طولانی مدت هستند از بیمارستان مرخص شده اند و همچنان نیاز به پرستاری و مراقبت دارند، از این رو جامعه پرستاری تحت فشار بسیاری خواهد بود.
وی افزود:"باید راهبردی مناسب برای نظام خدمات درمان و جامعه پرستاری اتخاذ شود چرا که در غیر اینصورت شاهد تحمیل فشارهای ناشی از مراقبت مبتلایان به کرونا بر خانوادههای آنها خواهیم بود. این یکی از پیامدهای طولانی مدت کروناست که هنوز چارهای برای آن اندیشیده نشده است. "
نظام خدمات درمان انگلیس از افزایش حجم تقاضا در برخی زمینههای خدماتی خبر داده است که میزان درخواستها برای دریافت خدمات پرستاری ۵۰ درصد یا بیشتر بوده است و پرستاران مجبور هستند شیفتهای طولانیتر و روزهای بیشتری را خدمات رسانی کنند.
بدون سرمایه گذاری اساسی در هفتهها و ماههای آینده، بیماران ممکن است شاهد محدودیتها در ارائه خدمات مراقبتی باشند.
شمار پرستارانی که در خانهها اقدام به ارائه خدمات میکنند در ۱۰ سال منتهی به سال ۲۰۱۹ از بیش از هفت هزار نفر به چهار هزار نفر کاهش یافته است.
با توجه به اینکه هزاران عمل جراحی در بیمارستانها به تعویق افتاده یا لغو شده است و بیش از دو میلیون بیمار در خانهها بستری هستند تقاضا برای مراقبت از بیماران در خانهها به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
بیمارستانهای انگلیس به سبب پیامدهای ناشی از همه گیری کرونا با بحران بی سابقهای مواجه شده اند و هزاران بیمار نیازمند کمک هستند.