رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) : ماموریت اصلی ما توانمندسازی مددجویان است که کمک موثری به اجرای عدالت در کشور خواهد کرد.
وی گفت: اکنون هم این ماموریت را داریم و از حوزه حمایت عبور کرده ایم و وارد حوزه توانمندسازی شدیم و ماموریت اصلی ما در کمیته امداد توانمند سازی است که کمک موثری به اجرای عدالت در کشور خواهد کرد.
وی گزارشی از عملکرد کمیته امداد داد و گفت: از سال ۱۳۷۳ تا پایان سال ۱۳۹۷ گزارشی از بحث اشتغال کمیته امداد تهیه شده است؛ به طوری که ۷۵۰ هزار خانوار در طول این مدت در مقوله اشتغال خودکفا و از پوشش کمیته امداد خارج شده اند و بر روی پای خودشان ایستاده اند و حتی تعدادی از این خانوارها خیر شده اند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه در توانمند سازی سه رکن اشتغال، توانمند سازی و فرهنگ تعریف شده است، تصریح کرد: این سه رکن برای خیلی از خیریههای بزرگ کشورهای دیگر الگو شده است و در مراورات و تعاملاتی که داشتیم، تجربه انتقال کمیته امداد برایشان خیلی موثر بود.
عدالت؛ ارمغان انقلاب اسلامی بر ملت ایران
آقای بختیاری ارمغان انقلاب اسلامی بر ملت ایران را عدالت دانست و اظهار کرد: اگر ما عدالت را از انقلاب و نظام اسلامی جدا کنیم، دیگر آن انقلاب، اسلامی نیست.
سید مرتضی بختیاریید مرتضی بختیاری با اشاره به ۴۳ سالگی انقلاب اسلامی به تحولات دنیا در این مدت پرداخت و گفت: دنیای آن موقع بین دو قطب شرق و غرب در حال رقابت بود و بی رحمانه بین دین و دینداری تاخته میشد و دین مظلوم واقع شده بود و حتی در دانشگاههای دنیا تز دکتری با عنوان «دین، افیون ملت ها» نوشته میشد.
وی با اظهار بر اینکه انقلاب اسلامی که با عنوان انفجار نور مطرح است در آن ظلمت تاریخی به وجود آمد و قدرت سومی در جهان مطرح شد، افزود: انقلاب اسلامی خط بطلان روی تفکر ماتریالیستی و کمونیستی کشید و اعلام کرد میتواند انقلابی خودجوش و مردمی با الهام از مبانی دینی و مکتب اسلامی به وجود بیاید. این کار بزرگ در دنیا با رهبری امام عزیزمان محقق شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تاکید کرد: انقلاب ما انقلاب قرآنی و اسلامی است و این انقلاب در واقع انقلاب مستضعفین بود. این تحولاتی که در دنیا به وجود آمد به برکت شعار «الله اکبر» و احیای مبانی دینی و معارف قرآنی و اسلامی بود.
وی ارمغان انقلاب اسلامی برای ملت ایران را عدالت دانست و اظهار کرد: اگر ما عدالت را از انقلاب و نظام اسلامی جدا کنیم، دیگر آن انقلاب، اسلامی نیست. انقلاب اسلامی بر عدالت استوار است و عدالت اجتماعی یکی از ماموریتهای اصلی حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی است که باید در جامعه پیاده کند.
آقای بختیاری افزود: مفهوم عدالت اجتماعی، برخورداری طبقات محروم و طبقات نیازمند از مزایای اجتماعی است که در حقیقت طلایه داران اصلی انقلاب بودند. از این جهت باید در تصمیماتی که در حوزه اجرا گرفته میشود، حتما عدالت اجتماعی محور باشد.
وی با بیان اینکه انتظاری که مردم انقلابی ما از دست اندرکاران مسایل نظام دارند این است که تمام تصمیماتشان مبتنی بر اجرای عدالت اجتماعی باشد، گفت: عدالت اجتماعی طعم شیرینی دارد که هر جمعیتی آن طعم شیرین را بکشد، امکان ندارد از آن انقلاب جدا شود؛ بنابراین اگر ما در جامعه محروم میبینیم مشخص است که یک جایی در تصمیم گیریهای ما میلنگد. از مسئولان درخواست دارم که مروری بر شعارهای انقلاب و بیانیههای امام خمینی و مقام معظم رهبری داشته باشیم و در برنامههای تصمیم گیری مان ملاک عمل قرار دهیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) متذکر شد: اگر عدالت اجتماعی در حکومت فراموش شود یقین بدانید که شعارهای انقلاب فراموش شده و ما از اصول انقلاب، عقب نشینی کردیم.
وی با اشاره به تشکیل کمیته امداد به دستور امام خمینی (ره) اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب در روز بیست و سوم بهمن ماه اولین نهادی که به دستور امام تشکیل شد، کمیته انقلاب اسلامی برای برقراری امنیت بود و دومین نهاد کمیته امداد بود. این کمیته دارای شخصیت حقوقی است که زیر نظر ولایت مطلقه، ولی فقیه انجام وظیفه میکند.
وی افزود: در آن شرایط سخت دغدغه امام (ره) در اجرای عدالت رسیدگی به وضعیت محرومان بود و آن موقعی که هنوز ساختارهای نظام به درستی ایجاد نشده بود، مدنظر امام این بود که برای شناخت محرومیتهای مادی و معنوی باید یک مجموعهای مسئولیت این کار را داشته باشد و به صورت ویژه به این عزیزان رسیدگی کند.