نایب رییس فدراسیون ورزشهای همگانی: جامعه در کنار مدافعان امنیت و سلامت، نیازمند «مدافعان پیشگیری» است که این عنوان زیبنده تلاشگران حوزه ورزش همگانی است.
وی ادامه داد: این بدین معناست که متولیان ورزش همگانی با طرح حساسیتها و هشدارهای کم تحرکی، مسئولیت بیشتری را پذیرفته و مأموریت فدراسیون ورزشهای همگانی را به سطح بالاتری ارتقاء داده است.
شجیع اظهار داشت: دومین ویژگی گفتمان نوین این است که از رویداد محوری به سمت مخاطب محوری حرکت کرده و این مخاطب محوری را در دو سطح دنبال میکند، در سطح مردم رویکرد غالب رویکرد «بازاریابی اجتماعی» و در سطح مسئولین و سیاستگذاران رویکرد غالب «حمایت طلبی» است.
وی با تاکید بر اینکه کاهش کم تحرکی نیازمند استفاده همزمان از هر دو رویکرد است افزود: اگر مردم اراده کنند برای تغییر رفتار کم تحرک، ولی مسئولین و دولتها اراده نکنند اتفاق خاصی نمیافتد و همین امر به صورت معکوس نیز وجود دارد.
شجیع به ویژگی سوم گفتمان نوین ورزش همگانی اشاره کرد و گفت: گفتمان نوین، گفتمانی عمیق، علمی و زیربنایی است و از این رو قابلیت همراه سازی ذینفعان کلیدی و اثرگذاری بر اسناد راهبردی و عملیاتی ورزش کشور را دارد و ویژگی آخر اینکه گفتمان نوین صادق است و با ارایه آمارهای کم تحرکی به دنبال جلب مشارکت همگانی برای حل چالش ملی کم تحرکی است.
وی اظهار داشت: این گفتمان به مثابه ایده و محتوای قدرتمندی است که موضوع ورزش همگانی را به اولویت تبدیل خواهد کرد، زمینه بهبود قوانین، تغییر سیاستها و ارتقاء منابع را در آینده نزدیک فراهم خواهد کرد.