سخنگوی ستاد انتخابات کشور: برای انتخابات خبرگان و ریاست جمهوری حداقل و حداکثر سن وجود ندارد.
وی افزود: بر اساس روزشمار انتخابات ۵ مقطع زمانی وجود دارد و شروع کار در اسفند ماه با ثبت نام داوطلبان شورای شهر خواهد بود، ثبت نام میان دوره مجلس را در هشتم فروردین داریم، ثبت نام مجلس خبرگان رهبری را داریم و بعد از آن ثبت نام داوطلبان شورای روستاها و عشایر را به مدت یک هفته خواهیم داشت.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور به رادیو گفتگو گفت: قوانین شرایط مختلفی را برای داوطلبان در نظر گرفته است؛ مثلا برای انتخابات شوراها حداقل ۲۵ سال سن را در نظر گرفتیم درحالی که برای مجلس ۳۰ سال سن مد نظر است.
موسوی ادامه داد: سقف ۷۰ و ۷۵ سال سن برای انتخابات شوراها در نظر گرفته شده است، اما برای انتخابات خبرگان و ریاست جمهوری حداقل و حداکثر سن وجود ندارد.
وی اضافه کرد: از نظر مدرک تحصیلی برای انتخابات شوراهای روستا باید نامزدها سواد خواندن و نوشتن داشته باشند، اما در انتخابات روستای بالای ۱۵۰۰ نفر جمعیت، حداقل دیپلم لازم است.
موسوی ادامه داد: در شهرها بسته به نوع جمعیت، فوق دیپلم، لیسانس و بالاتر از لیسانس مدنظر ماست.
وی به رادیو گفتگو گفت: در کلان شهرها حداقل مدرک لیسانس و بالاتر از آن است و برای انتخابات مجلس نیز فوق لیسانس مد نظر ماست.
موسوی؛ اجتهاد را ملاک انتخاب بر اساس مدرک تحصیلی عنوان کرد و افزود: سایر موارد نیز بر اساس ملاکهای شورای نگهبان در هنگام تایید صلاحیتها در نظر گرفته میشود.
وی ادامه داد: پیش از انتخاب نیز آزمونی برگزار میشود که در صورت موفقیت، افراد خواهند توانست در انتخابات ثبت نام کنند.
موسوی گفت: مدرک تحصیلی برای ریاست جمهوری مدنظر نیست و افراد با هر مدرک تحصیلی میتوانند ثبت نام نمایند.