هجوم بیماران کرونایی
ادامه بحران در بیمارستانهای انگلیس
در موج جدید همه گیری ویروس کرونای انگلیسی، بیمارستانهای شهر لندن مملو از بیمارانی شده اند که حالشان وخیم است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ در موج جدید همه گیری ویروس کرونای انگلیسی، بیمارستانهای شهر لندن که این روزها کانون انتشار گونه جهش یافته و خطرناکتر کووید-۱۹ در انگلیس به شمار میرود، مملو از بیمارانی شده اند که حالشان وخیم است.
بیماران کرونایی بستری در مرکز درمانی آموزشی دانشگاه میلتون کینس با مرگ و زندگی دست و پنجه نرم میکنند.
بخشهای مختلف این بیمارستان پر از بیماران جوان است و مداوا در مورد معدود شماری از بیماران سالمند افاقه میکند.
ازدحام در این بیمارستان و مراکز درمانی مشابه به حدی است که پزشکان و پرستاران به شدت خسته شده اند.
استفن مارشال ۶۸ ساله یکی از بیماران کرونایی این مرکز که با کمک دستگاه اکسیژن به زحمت صحبت میکند، میگوید: «نمی توانستم از پلهها بالا بروم یا حتی رفتن به آشپزخانه نفس نفس میزدم و تنگی نفس داشتم. اشتهایی برای خوردن و آشامیدن نداشتم. یک هفته بعد از مشاهده این علائم، با اورژانس تماس گرفتم و آمبولانس مرا اینجا آورد.»
جفری وینتر بیمار ۷۰ ساله دیگری که در این بیمارستان بستری است گفت: «وقتی برای فرد دیگری یک اتفاق میافتد، شما فکر میکنید که ایمن هستید و اتفاقی برایتان نمیافتد. ولی من اینطور نبودم، همیشه و همه جا ماسک میزدم و دیدار با دیگران را به حداقل رسانده بودم؛ لذا هرگز فکر نمیکردم که این طور بشود. ولی حالا آن را خیلی جدیتر میگیرم و میبینیم که چقدر ناخوشایند است.»
ویکتوریا آندریاس کارمند ۵۱ یک فروشگاه زنجیرهای میگوید: «بسیاری از همکارانم کرونا گرفته اند.»
جوی هالیدی از کارشناسان بخش مراقبتهای ویژه میگوید: «شمار بیماران مراجعه کننده به بیمارستان بسیار زیاد شده است. تعداد زیادی از آنها جوان هستند. به آنها داروهای استروئیدی و رمدسویر تجویز میشود. ولی حتی با وجودی که سن ویکتوریا کمتر از دیگران و سالمتر از آنهاست، لازم است اکسیژن بگیرد. بیمارانی که در بخش مراقبتهای ویژه پذیرش و بستری میشوند، داروهای استروئیدی میگیرند. آنها قبلا رمدسویر گرفته اند، از دستگاههای کمک تنفسی استفاده کرده اند، ولی در نهایت با وخامت اوضاع آنها، به این بخش منتقل شده اند؛ لذا میتوانید تصور کنید که وقتی به این بخش منتقل میشوند، حالشان بدتر است.»
شمس الدین مدیر کلینیک بیهوشی و مراقبتهای ویژه این مرکز میگوید: «میزان مرگ و میر بیماران ما که در موج اول کرونا در بخش مراقبتهای ویژه بستری بودند، ۴۰ درصد بود، ولی این بار میزان مرگ و میر دو برابر شده و به ۸۰ درصد رسیده است.
شمس الدین در ادامه گفت: «من شخصا از نظر روحی آسیب دیده ام. من مدام به حوادث سال گذشته و امسال نگاه میکنم و شبها خواب ندارم.»
جوی هالیدی میگوید: «بسیار دشوار است. خیلی سخت است. از نظر جسمی خسته کننده است. از نظر روحی خرد کننده است. تصمیماتی که ما باید در مورد بیماران بگیریم، بیمارانی که معمولا بهبود مییابند، بر اثر کرونا جانشان را از دست میدهند. ما همه شیوههای درمانی را به آنها ارائه میکنیم، ولی باز میبینیم که حال آنها بهتر نمیشود. واقعا دشوار است، واقعاً.»
مارشال میگوید: «چه اتفاقی برای مردم افتاده است که کرونا را باور نمیکنند و از واکسینه شدن خودداری میکنند. آیا نمیبینند که چه اتفاقی میافتد؟ آنها عقل ندارند که میگویند من واکسن تزریق نمیکنم؟ من متاسفم، ولی تا موقعی که واکسن نزده اید، به فروشگاه من نیایید. به محل کار من نیایید. تا موقعی که مردم واکسن نزنند، باید ورود و مراجعه آنها به همه جا ممنوع شود. من واقعا این افراد را درک نمیکنم.»