وزارت بهداشت فیلیپین از ۹۶ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
وزارت بهداشت فیلیپین همچنین از ۹ مورد جدید مرگ بر اثر بیماری کووید-۱۹ در این کشور خبر داد.
-نهاد هماهنگی امور و حفاظت نجات بوسنی و هرزگوین با افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور، کمکهای بین المللی را برای مبارزه با ویروس کرونا خواستار شد.
در همین راستا نماینده صندوق بینالمللی پول در این کشور برای کمک حداکثری به بوسنی و هرزگوین اعلام آمادگی کرد.
همچنین با اعلام پانزده مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در بوسنی و هرزگوین، تعداد مبتلایان در این کشور به ۱۹۲ نفر رسید که دو نفر جان باختنه و ۵ نفر بهبود یافته اند.
- کابینه دولت افغانستان طرح محدودیت های تردد در شهر کابل "پایتخت " را تصویب کرد. هنوز جزئیات این طرح و زمان آغاز آن اعلام نشده است.
براساس اعلام وزارت بهداشت افغانستان، آمار افراد آلوده به ویروس کرونا در این کشور به نود و پنج نفر رسید.
- وزارت خارجه ترکیه از جان باختن ۵۰ تن از شهروندان این کشور در هشت کشور جهان به سبب ابتلا به ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات بخش بهداشت هنگ کنگ، هنگ کنگ از ۶۵ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این منطقه خبر داد.
شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی به آمار بالای مرگ بر اثر کوید-۱۹ در اسپانیا پرداخت. در این کشور اکنون آمار قربانیان این بیماری از مرز ۴ هزار نفر گذشته و تعداد آن از چین فراتر رفته است.
به گزارش خبرنگار سی ان ان، فقط در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۵۰ نفر در این کشور بر اثر کوید-۱۹ جان خود را از دست داده اند و آمار تایید شده مبتلایان به این بیماری جهش ۸۵۰۰ نفری داشت. این آمار تقریبا دو برابر آمار مبتلایان جدیدی است که ما در ایتالیا داشتیم.
-روزنامه نیویورک تایمز آمریکا، ضمن مصاحبه با یک پزشک آمریکایی که در خط مقدم مقابله با شیوع ویروس کرونا در این کشور قرار دارد، بر پنهان کاری شدید و دروغگویی مسئولان آمریکایی درباره کمبود تجهیزات پزشکی و وسایل لازم برای مبارزه با این ویروس خطرناک و حفاظت از کادر پزشکی و پرستاری و سایر مردم، تأکید کرد.
- سامسونگ اعلام کرد فعالیتهای کارخانه خود را در شهر کامپیناس در ایالت سائوپائولو در جنوب شرقی برزیل به مدت دو هفته از تاریخ ۳۰ مارس تا ۱۲ آوریل متوقف میکند.
سامسونگ که بزرگترین تولیدکننده گوشیهای هوشمند در جهان است، پیشتر در بحبوحه بحران کرونا، کارخانه خود را در شهر مانائوس در ایالت آمازوناس در شمال غربی برزیل تعطیل کرده بود.
سامسونگ همچنین روز سه شنبه فروشگاههایش را در برزیل تعطیل کرد و به کارکنان خود توصیه کرد دورکاری کنند.
این شرکت کرهای فعال در زمینه فناوری، دو کارخانه تولید، ۳۰۰ فروشگاه و ۱۷ مرکز خدمات پس از فروش در برزیل دارد.
-سی ان ان:برخی برآرودها از خسارت ۳۶ میلیارد دلاری تعویق المپیک برای ژاپن حکایت دارد
- اعدام در انتظار تبعه خارجی به اتهام تلاش برای انتشار ویروس کرونا
مقامات سعودی اعلام کردند تبعه خارجی که چند روز پیش پس از اقدام به انداختن آب دهان روی کالسکه های خرید در یکی از مراکز تجاری بازداشت شد، با اتهام تلاش برای شیوع عمدی ویروس کرونا در عربستان روبروست که مجازات آن حتی به اعدام نیز می رسد.
-سنگاپور سختگیرانهترین قوانین را در جهان برای اجرای طرح فاصله اجتماعی به عنوان راهی برای مقابله با ویروس کرونا در نظر گرفته است.
به این ترتیب رعایت نکردن فاصله دست کم یک متری در رستورانها و صف مراکز خرید در این کشور مجازات زندان به همراه خواهد داشت.
از زمان شناسایی نخستین مورد آلوده به ویروس کرونا در سنگاپور در اواخر ماه ژانویه، این کشور رویکرد سختگیرانهای را به منظور جلوگیری از شیوع ویروس اتخاذ کرده است. این قانون هم در همین چارچوب از روز جمعه اجرایی شد.
ساکنان شهر سنگاپور که دچار سردرگمی شده اند شفاف سازی در مورد قوانین جدید را خواستار شدند. کافهها تعطیل شده اند و تجمع بیش از ۱۰ نفر در خارج از محل کار و مدارس ممنوع است.
طبق قانون جدید، هر فردی که آگاهانه در محیطهای عمومی یا در صف کمتر از یک متر از دیگران فاصله داشته باشد مرتکب جرم شده است که حدود ۷ هزار دلار جریمه و شش ماه زندان خواهد داشت. این قانون تا ۳۰ آوریل اجرا میشود
.
-روسیه اعلام کرد ۱۹۶ تن دیگر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند و شمار مبتلایان به هزار و ۳۶ تن رسید.
-همکاری دو شرکت فرانسوی و آمریکایی برای تولید واکسن ضد کرونا
شرکت سانوفی فرانسه و ترانسلیت بیو آمریکا برای ساخت یک واکسن برای مقابله با ویروس کرونا که اواخر ماه دسامبر در چین پدیدار شد و حدود ۵۰۰ هزار نفر را در سراسر جهان آلوده کرد و جان بیش از ۲۲ هزار نفر را گرفت، همکاری میکنند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس، این دو شرکت در بیانیهای که روز جمعه منتشر شد اعلام کردند به طور مشترک نمونههای مناسب برای ورود به فاز بالینی یک واکسن مطمئن و موثر در برابر SARS-CoV-۲ بررسی میکنند.
این دومین همکاری است که سانوفی برای تولید واکسن برای ویروس کرونا آغاز کرده است. پیش از این در ماه گذشته سانوفی از همکاری با شرکت تحقیقات و توسعه پیشرفته بیومدیکال در این زمینه خبر داده بود.
دیوید لوئه، معاون اجرایی شرکت سانوفی گفت ما مصمم هستیم که روشهای گوناگونی را برای مقابله با بحران سلامت عمومی ناشی از همه گیری کووید ۱۹ بررسی کنیم. این راهها میتواند درمان تجربی یا دستیابی به دو واکسن با دو فنآوری متفاوت باشد. هرچه مطالعات ما بیشتر باشد شانس ما برای رسیدن به این هدف بیشتر خواهد شد.
-مدرسه پلی تکنیک فدرال زوریخ : به علت شیوع ویروس کرونای جدید، بیمارستان های سوئیس از پنجشنبه آینده با کمبود تخت در بخش مراقبت های ویژه مواجه خواهند شد و این کشور به هزار تخت دیگر نیاز خواهد داشت.
تا صبح پنجشنبه (دیروز) ۱۰ هزار و ۷۱۴ مورد ابتلا به کرونا در سوئیس ثبت شد که یک هزار و دو مورد بیشتر از روز قبل بود. شمار بیمارانی که جان خود را از دست داده اند نیز به ۱۷۰ نفر رسیده است.
-وزیر بهداشت کویت در توئیتی آمار بیماران کرونایی بهبود یافته در این کشور را ۵۷ نفر اعلام کرد.
-پایگاه اینترنتی تی آر تی ترکیه از ثبت نخستین مرگ ناشی از کرونا در ازبکستان خبر داد.
-وزارت بهداشت آفریقای جنوبی : شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در آفریقای جنوبی از هزار نفر فراتر رفته است.
-قزاقستان به بیشتر شرکتها در آلماتی و نورسلطان دستور داد فعالیت خود را بین ۳۰ مارس تا پنجم آوریل به حال تعلیق درآورند.
-براساس مطالعه دانشکده امپریال انگلیس که روز پنجشنبه منتشر شد آمار تلفات ناشی از شیوع ویروس کرونا در جهان حتی با وجود طرح های جدی و سختگیرانه برای مهار آن، احتمالا به یک میلیون و هشتصد هزار نفر می رسد.
-آزادی صدها زندانی در پاکستان به سبب کرونا
دولت پاکستان بیش از ۹۰۰ زندانی را با هدف جلوگیری از شیوع کرونا موقتا آزاد کرد.
شیوع گسترده کرونا باعث شده در سرتاسر پاکستان قانون منع رفت و آمد اعمال شود. درحالی که برخی از ایالتهای پاکستان نیز به طور کامل قرنطینه شدند. شمار مبتلایان به کرونا در پاکستان تا این لحظه ۱۲۰۳ نفر گزارش شده است
- شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان به ۴۲ هزار و ۲۸۸ نفر و شمار قربانیان به ۲۵۳ تن افزایش یافته است.
-شمار مبتلایان به ویروس کرونا در الجزایر تاکنون به ۳۶۷ نفر رسیده و ۲۵ نفر هم بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.
- خبرگزاری تاس: طبق تصمیم اعلام شده هیئت مدیره شورای هماهنگی دولت، روسیه همه پروازهای بین المللی منظم و چارتری خود را از امروز جمعه به طور کامل به حالت تعلیق در آورده است و شرکتهای هواپیمایی فقط پروازهای خود را برای بازگرداندن اتباع روسیه به کشور انجام خواهند داد.
-وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی: شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا به ده تن و شمار مبتلایان به این ویروس به سه هزار و ۳۵ تن رسید.
-درخواست رئیس کمیسیون اروپا برای اقدام هماهنگ کشورها علیه کرونا
کشورهای مختلف در سراسر اروپا ، به دنبال افزایش تلفات بیماری همه گیر کرونا ، سرگرم تشدید تلاش های خود برای مهار این بیماری هستند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، از جمله اقدامات کشورهای اروپایی، افزایش غربالگری و نظارت بر رعایت فاصله اجتماعی است. سران اروپا از کشورهای عضو می خواهند در این خصوص باهم همکاری داشته باشند.
اورسولا فون درلِیِن رئیس کمیسیون اروپا ، در پارلمان اروپا از کشورهای اروپایی خواست یکپارچگی خود را به نمایش بگذارند. چند کشور اروپایی، از جمله، آلمان و فرانسه، صادرات تجهیزات محافظتی را ممنوع کرده اند تا در داخل با کمبود مواجه نشوند.
فون در لِیِن هشدار داد این اقدام، واکنش هماهنگ اروپا به این بحران را تضعیف می کند.
وی گفت: ما در این خصوص مسئولیت مشترک داریم. هیچ یک از ما نمی تواند این کار را به تنهایی انجام دهد و قطعا هیچ یک از کشورهای عضو قادر نیست به تنهایی از پس این بحران برآید. ما به عنوان یک اتحادیه، تنها با کمک به یکدیگر می توانیم به خودمان کمک کنیم.
-دانشمندان به بسیاری از کشورهای اروپایی هشدار داده اند، روزهای سخت در راه است.
- تعطیلی همه رستوران ها در روسیه از روز شنبه
-فرانسه تجویز کلروکین را مجاز اعلام کرد
-ظن ابتلای بیش از ۱۳۸ هزار نفر به ویروس کرونا ، ارتش روسیه را وادار به برگزاری رزمایش میکروبی و بیولوژیکی کرد
در پی افزایش نگرانی ها از شیوع گسترده ویروس کرونا در روسیه ، ارتش این کشور نیز در چندین منطقه روسیه ، رزمایش مقابله با کرونا و حوادث بیولوژیکی، میکروبی و شیمیایی برگزار کرد.
-تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در پاکستان از مرز ۱۲۰۰ نفر عبور کرد.
خبرگزاری "داون نیوز" اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۲۵ مورد جدید ابتلا به کرونا در مناطق مختلف پاکستان گزارش شد و شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۱۲۰۳ نفر رسید.
مسوولان وزارت بهداشت پاکستان اعلام کردند: تعداد فوتیها بر اثر ابتلاء به این ویروس در پاکستان به ۹ مورد رسیده است.
به گفته منابع خبری، ایالت سند پاکستان با ۴۲۱ بیمار کرونایی همچنان بیشتر از سایر ایالتهای پاکستان تحت تاثیر قرار دارد، از این رو دولت پاکستان برگزاری نماز جمعه در سراسر ایالتهای سند و بلوچستان را ممنوع و در مواردی محدود به ۳ الی ۵ نفر اعلام کرده است.
این در حالی است که ایالت پنجاب پاکستان نیز با ۴۰۸ مورد ابتلا به کرونا شرایطی مشابه با ایالت سند را دارد. از این رو رسانههای پاکستانی از احتمال قرنطینه سراسری ایالت پنجاب به دست نیروهای ارتش پاکستان خبر میدهند.
در ایالتهای بلوچستان، خیبرپختونخوا و منطقه گلگت بلتستان پاکستان نیز به ترتیب ۱۳۱، ۱۲۳ و ۹۱ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است.
تعداد بیماران کرونایی در پایتخت پاکستان نیز به ۲۷ نفر افزایش پیدا کرده است و قانون منع رفت و آمد همچنان در سطح شهر اسلام آباد اجرا میشود.
این در حالی است که برخی از مناطق این شهر از جمله بخشهای «H-۹» «بهاره کهو» و «شهزاد تاون» توسط نیروهای ارتش پاکستان قرنطینه شده اند.
دولت پاکستان روز گذشته از اختصاص یک بسته حمایتی به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد روپیه برای مقابله با تاثیرات منفی اقتصادی ناشی از شیوع کرونا و حل مشکلات معیشتی مردم خبر داد.
-یک دختر نوجوان ۱۶ ساله در ایل دو فرانس فرانسه بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داد.
-وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد با مرگ ۱۶ نفر دیگر بر اثر آلودگی به ویروس کرونا، شمار قربانیان در این کشور به ۷۵ نفر رسید
-چین ورود خارجی ها به این کشور را ممنوع اعلام کرد .
-شی جینپینگ رئیس جمهور چین در تماسی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت چین و آمریکا باید برای مبارزه با ویروس کرونا متحد شوند.
-در سنگال برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا وضع اضطراری اعلام شد و کسانی که این وضع را نقض کنند، به شدت تنبیه میشوند.
در مواجهه با شیوع ویروس کرونا در جهان که افراد زیادی را آلوده کرده است، بسیاری از کشورهای آفریقایی اقدامات سختگیرانه ایی برای جلوگیری از گسترش آن در خاک خود در پیش گرفته اند. سنگال وضع اضطراری اعلام کرد که موجب صحنههای خشونت باری شده است. شدت خشونت نظامیان با افرادی که این حالت را نادیده میگیرند به حدی است که افکار عمومی این کشور را تحت تاثیر قرار داده است.
بر اساس آمار و ارقام رسمی منتشر شده در سنگال تا ۲۶ ماه مارس، ۹۶ نفر در این کشور به این ویروس آلوده شده بودند.
-وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا به نُه تن افزایش یافت. این در حالی است که شمار افراد مبتلا به این ویروس در اسرائیل، به ۲۶۹۳ تن رسیده است.
-محمد العبد العالی سخنگوی وزارت بهداشت عربستان دیروز در کنفرانس خبری در ریاض گفت: با ثبت ۱۱۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا تعداد مبتلایان به این ویروس در کشور به ۱۰۱۲ نفر رسیده است که همه مبتلایان وضعیت پایداری دارند به جز شش نفر که حالشان وخیم است.
-ارتش آمریکا مانور بزرگ نظامی خود را با فیلیپین که قرار بود با حضور هزاران نظامی آمریکایی در ماه مه برگزار شود ، به علت همه گیری ویروس کرونا لغو کرد.
-نیواورلئان بزرگترین شهر ایالت لوئیزیانا هم اکنون سریعترین روند ابتلا به کوید-19 را در جهان دارد و ممکن است کانون بعدی انتشار ویروس کرونا باشد.
-تعطیلی بیش از ۲۰۰ هزار واحد صنفی در ترکیه
وزیر کشور ترکیه اعلام کرد ۲۱۱ هزار و ۳۲۶ واحد صنفی و محل کسب و کار در ترکیه در چارچوب تدابیر مقابله با شیوع کرونا فعالیت خود را متوقف کرده اند.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه جمهوریت چاپ ترکیه، سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: ۱۵۴۲ واحد صنفی که ممنوعیت فعالیت را رعایت نکرده اند تحت پیگرد قرار گرفته اند و پرونده ۲۵۰ واحد صنفی نیز به دادگاه ارجاع شده است.
- موسسه روبرت کخ :شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در آلمان به ۴۲ هزار و ۲۸۸ نفر رسید. شمار جان باختگان بر اثر این ویروس در آلمان نیز به ۲۵۳ نفر رسید.
-رادیو تلویزیون سوئیس (SRF) در ارتباط با شیوع ویروس کرونای جدید در انگلیس اعلام کرد شرایط این کشور ممکن است مانند شرایط ایتالیا و حتی بدتر شود.
-اروپا با دست کم ۲۵۸ هزار و ۶۸ مورد ابتلا که ۱۴ هزار و ۶۴۰ نفر از آنها جان خود را از دست داده اند، بیشتر از دیگر قارهها تحت تاثیر «کووید-۱۹» قرار گرفته است و پیش از آسیا که کانون اولیه شیوع ویروس کرونا در جهان بود، قرار دارد. در آسیا تا به این لحظه، ۱۰۰ هزار و ۹۳۷ نفر به این ویروس مبتلا شدند و از این تعداد، سه هزار و ۶۳۶ نفر جان خود را از دست داده اند.
-وزارت بهداشت ایرلند، آمار کل جان باختگان براثر این بیماری را ۱۹ نفر ا علام کرد.
وزارت بهداشت ایرلند در بیانیهای اعلام کرد، ۲۵۵ مورد ابتلای جدید در این کشور به تایید رسیده است که آمار کل مبتلایان را به هزار و ۸۱۹ نفر افزایش میدهد.
آمریکا رتبه اول تعداد مبتلایان به ویروس کرونا
- مقامات بهداشتی فدرال و محلی آمریکا شمار افراد تایید شده آلوده به ویروس کرونا در آمریکا روز جمعه از مرز ۸۲ هزار نفر گذشت.
آمریکا با ۸۲ هزار و ۱۵۳ مورد آلوده از چین که ۸۱ هزار و ۳۴۰ مورد آلوده را ثبت کرده است، پیش گرفت. ایتالیا هم با ۸۰ هزار و ۵۳۹ مورد آلودگی به کانون اصلی شیوع بیماری در اروپا تبدیل شده است.
کووید ۱۹ تاکنون جان دست کم ۱۲۰۶ نفر را در خاک آمریکا گرفته است. این درحالیست که ساختارهای پزشکی فاقد دستگاههای تنفسی، ماسک و آزمایشهای غربالگری هستند.
شهرهای نیویورک، کانون اصلی شیوع ویروس در این هفته در آمریکا و نیو اورلئان نگران اشباع خدمات درمان با شمار ناکافی تختهای بیمارستانی و پزشک هستند. اندرو کوئومو، فرماندار نیویورک اعلام کرد همه سناریوهای واقع گرایانه تاکید میکنند ظرفیت نظام سلامت پر خواهد شد. وی به کمبود شدید دستگاههای تنفسی اشاره کرد که برای حفظ جان بیماران با وضع وخیم حیاتی است.
کوئومو در یک نشست خبری گفت این طور نیست که این تجهیزات در انبار ما پیدا شود. هیچ ذخیرهای در کار نیست. وی افزود کارشناسان انتظار دارند مرگ و میر همچنان افزایش یابد.
جان بل ادواردز، فرماندار لوئیزیانا هم اعلام کرد اگر میزان آلودگی به سرعت مهار نشود نیو اورلئان اصلیترین شهر این ایالت تنها تا دوم آوریل دستگاه تنفسی در اختیار خواهد داشت و تا هفتم آوریل دیگر تخت خالی در بیمارستان نخواهد داشت. وی تاکید کرد این یک تئوری ساده نیست. این رویدادی است که اتفاق خواهد افتاد.
حدود ۸۰ درصد بیماران در بخش مراقبتهای ویژه در لوئیزیانا به دستگاه تنفسی نیاز دارند. این در حالی است که در شرایط عادی ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماران این بخش به این دستگاه نیاز دارند.
سنای آمریکا چهارشبنه شب به طرح حمایت اقتصادی ۲ هزار میلیارد دلاری برای مقابله با این بحران بهداشتی رای داد. طبق این طرح قرار است به کارگرانی که کار خود را از دست دادند و صنایعی که تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته اند و همچنمین صندوقهای خرید تجهیزات پزشکی کمک شود.
لغو مراسم زیارت نیمه شعبان در کربلا به علت کرونا
استاندار کربلا روز پنجشنبه از لغو مراسم زیارت جشن نیمه شعبان امسال در شهر کربلا به علت شیوع ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آناتولی از بغداد، جاسم الخطابی در گفتگوی تلویزیونی با اشاره به لغو مراسم زیارت نیمه شعبان امسال که هر ساله هزاران زائر شیعه برای ادای آیینهای دینی خود وارد استان کربلا میشوند، گفت: به علت وضع خطرناک بهداشتی ناشی از شیوع ویروس کرونا امسال به زائران شیعه اجازه ورود به این استان داده نمیشود.
الخطابی در مورد برگزاری مراسم نیمه شعبان و سفر زائران شیعه به این استان افزود: تصمیم ما واضح و روشن است و اجازه برگزاری این مراسم را نخواهیم داد و از پذیرش همه افراد با هر پست و جایگاهی که باشد شدیدا معذوریم، چون استان کربلا به طور کامل مسدود است و به کسی اجازه ورود نمیدهیم.
این در حالی است که وزارت بهداشت عراق روز پنجشنبه از ثبت ۳۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور در ۲۴ گذشته و مرگ هفت نفر دیگر از مبتلایان به این ویروس خبر داد که بر این اساس آمار کل تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در عراق به ۳۸۲ مورد و قربانیان هم به ۳۶ تن رسیده است.
- شهر هلسینکی پایتخت فنلاند قرنطینه میشود.
از امروز ورود و خروج به منطقه «نیلند» که پایتخت در آن قرار دارد، ممنوع است و فقط افرادی که قصد بازگشت به شهرهایی که منازلشان در آن قرار دارد ، از قانون قرنطینه مستثنی هستند.
قرنطینه پایتخت تا ۱۹ آوریل اعتبار خواهد داشت و می تواند تمدید شود.
تاکنون سه نفر در فنلاند به واسطه ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان باخته اند و ۸۸۰ نفر تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
-وزارت مراقبت های بهداشتی ازبکستان از نخستین مورد مرگ بر اثر آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
-این بیمارستان به شکل چادر را ارتش در کنار بیمارستان Östra در این شهر ایجاد کرده است و دارای ۲۰ تخت مجهز به امکانات لازم برای مراقبتهای ویژه است.
-تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند از عصر دیروز تاکنون ۱۰ درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو، وزارت بهداشت هند اعلام کرد از آغاز شیوع این ویروس تاکنون تعداد مبتلایان در هند به ۷۲۴ نفر رسیده است.
چهل و هفت تن از مبتلایان خارجی هستند. تاکنون شصت و هفت نفر از بیمارستان مرخص شده اند و هفده نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
-در پی شیوع ویروس کرونا در سوئد و تعطیلی موقت برخی شرکت ها، درخواست ثبت نام در ادارههای کار سراسر این کشور افزایش یافته است.
بر اساس آمار رسمی اعلام شده Stockholms handelskammare از تاریخ ۱ مارس تا ۲۲ مارس شمار افرادی که به عنوان جویای کار در ادارههای کار سراسر سوئد ثبت نام کرده اند ۶۱ درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته افزایش داشته است.
این آمار در استکهلم ۷۸ درصد است.
افزایش شیوع ویروس کرونا در سوئد و تعطیلی موقت برخی از شرکت ها موجب افزایش بیکاری شده است.
-گروهی از پژوهشگران استرالیایی روز جمعه اعلام کردند آزمایش واکسنی را که طی چند دهه برای مقابله با سل مورد استفاده قرار می گرفت در مقیاس گسترده آغاز کردند تا مشخص شود آیا می تواند به این ترتیب از کادر درمان در بخش های مراقبت از بیماران کرونایی محافظت کند.
پژوهشگران موسسه مرداک در ملبورن اعلام کردند آزمایش واکسن ب ث ژ شامل حدود 4 هزار نفر از کادر درمان در بیمارستان های استرالیا خواهد بود تا ظرفیت آن برای کاهش علائم کووید 19 بررسی شود.
-شرکت خودرو سازی اسکانیا فعالیتهای خود را تعلیق میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از استکهلم، اسکانیا نوزده هزار نفر از کارمندان خود را در دفتر مرکزی و کارخانهها سوئد، تعلیق (permitterar) میکند.
این شرکت اعلام کرد: ما باید برای مقابله با این بحرانی که کرونا ایجاد کرده است، اقدامات لازم را انجام دهیم.