مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه از اختصاص فضا در ایستگاههای متروی تهران برای به نمایش آثار هنری هنرمندان در عرصههای مختلف خبر داد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه روزانه نزدیک به یک میلیون مسافر دارد گفت: با ایجاد فضا برای ارائه آثار هنری هنرمندان به دنبال این هستیم تا فرصتی ایجاد شود که آثار هنری هنرمندان در منظر دیده عمومی قرار گیرد.
نوبخت تصریح کرد: این کار با هدف آشنایی هرچه بیشتر شهروندان و مسافران با هنر و فرهنگ، تاریخی و تمدن کشور اجرا شده است و امیدواریم این کار ادامه پیدا کند و آثار هنرمندان در بخشهای مختلف در ایستگاههای مترو به نمایش گذاشته شود.
محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه نگاه به هنر دو جنبه دارد گفت: یک بخش هنر برای افراد خاص و کلکسیون داران است که هزینههای زیادی برای ان صرف میشود و بخش دیگر هنر مردمی است. عمده اساتید و دانشجویان دانشگاه سوره با این نگاه کار میکنند.
وی تصریح کرد: شهر تهران باید یک شهرهنری باشد و مردم از آثار هنری در آن استفاده کنند.
ساعی با تشکر از استاد خلیلی فر که بیش از ۳۰ سال در کار نقاشی فعالیت میکند امروز این اثر هنری را به مسافران شهر زیر زمینی هدیه میکند.
احمد خلیلی فر با بیان اینکه فکر اصلی این طرح از طرف ریاست دانشگاه سوره و معاونت فرهنگی مطرح شد، گفت: این اثر هنری از روز عاشورا برای آشنایی بیشتر دانشجویان با مضامین و مفاهیم اثر هنری به تصویر کشیده شد.
وی تصریح کرد: توجه به مفاهیم متعالی و انسانی در هنر یکی از شاخصهای مهم این دانشگاه است که در هنر معاصر کمتر به آن توجه میشود.
تقوی نژاد معاون فرهنگی اجتماعی شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه نیز از فراخوان شرکت بهره برداری متروی تهران برای به نمایش گذاشتن آثار هنری هنرمندان در عرصههای مختلف خبر داد وگفت: این آمادگی را داریم که متروی تهران را با مشارکت هنرمندان به بزرگترین موزه عمومی و در دسترس برای همه شهروندان تبدیل کنیم.