جغور بغور غذای محلی زنجانیهاست که با جگر و پیاز و گوجه فرنگی و قوره و فلفل فراوان و نمک و ادویه و روغن پخته میشود.
از قدیم الایام بخشی از زندگی ما ترک ها به کباب و دل و جگر خوردن گره خورده، این علاقه به حدی بوده که در هر دو بخش بازار زنجان یعنی هم در اشاقی باش ( پایین ) و هم در یوخاری باش (بالا ) راسته جگرکی ها داریم و کفگیرهایی که سالهاست درون تابه های مسی می چرخند.
از جگر سیاه، پیاز داغ، گوجه فرنگی و غوره اساتید فن در عرض ۱۰ دقیقه خوراکی میسازند به غایت لذیذ.
آنچه آشپزها نقل میکنند بیش از 100 سال است کفگیرهای بلندشان در ماهیتابههای مسی میچرخند و عطر خوش جغور بغور رهگذران گرسنه را جذب میکند.
این غذا برای هر سه وعده غذایی یعنی صبحانه، نهار و شام استفاده میشود و در روز عید قربان بهعنوان یکی از غذاهای مرسوم زنجان در بیشتر منازل زنجانیها طبخ میشود .