کله جوش، غذای سنتی زنجان
یک غذای ساده، متفاوت و محلی که در استانهای مختلف به صورت متفاوت پخت میشود.
پس از آن تخممرغهایی که با ماست یا کشک مخلوط شدهاند را به ترکیب پیشین اضافه میکنند. اضافه کردن گوشت تفاوت اصلی کله جوش زنجان با کله جوشی که در سایر شهرها پخته میشود است.
کله جوش خوراکی است که با کمی تفاوت در اکثر شهرهای ایران پخته میشود، اما اصالتا منسوب به شهر زنجان است.
کالجوش یا کله جوش ، یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که اصالت و خاستگاه آن به استان اصفهان بر میگردد؛ اما به طور گستردهای در شهرهای خراسان و یزد به روشهای مختلف طبخ میشود. کالجوش را با نامهای دیگری، چون کالا جوش، کل جوش، دوغ گرمه، قروتی، کال جوش و کشک جوش نیز میشناسند.
بیشتر بدانید :