معضل واردات و قاچاق صنایع نساجی کشور را زمین گیر کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ واردات بی رویه و قاچاق کالا به کشور مهمترین دغدغه این روزهای تولید کنندگان کشور است.
در کنار این مشکلات، کمبود نقدینگی، گرانی مواد اولیه وفرسودگی ماشین آلات خط تولید گریبان اقتصاد کشور را هم گرفته است.
کارخانه زرباف امین ساوه یکی از این واحد های تولیدیست که در سایه شوم واردات و قاچاق پارچه با بخش کوچکی از ظرفیت خود فعالیت می کند.
پارچههای ایرانی از پارچههای محکم و خوب در ذهن همه ماست و روزگاری رونق زیادی داشتند، اما اکنون واردات و قاچاق تولید کنندگان این محصول را زمین گیر کرده است.
خیلی از ما نام فاستونی مقدم را شنیده ایم یا در موقع خرید خواسته ایم تن پوشی از این نوع پارچه داشته باشیم.
این پارچه درکارخانهای در ساوه به نام زرباف امین تولید میشود که این روزها به دلیل هجوم واردات و قاچاق پارچه با یک سوم تا یک چهارم ظرفیت تولید در حال فعالیت است.
مدیرعامل این کارخانه با بیان اینکه، واردات بی رویه کمر تولید را خم کرده است گفت: ظرفیت تولید ماهانه این کارخانه ۳ هزار و در سال بیش از ۳۰ هزار متر پارچه است که اکنون بسیار کمتر از این ظرفیت تولید میشود.
امین مقدم با اشاره به اینکه در صورت جلوگیری از واردات به خصوص قاچاق میتوان تولید و اشتغال را افزایش داد افزود: کمبود نقدینگی، گرانی مواد اولیه و کهنه بودن ماشین آلات تولید از دیگر مشکلات صنعت نساجی است.
او اضافه کرد: این کارخانه برای جبران مشکلات ، اولین بار در کشور به تولید پارچههای نانو پرداخته تا بتواند اعتبار خود را در بازار حفظ کند.