۶۰۰ هکتار از اراضی تصرف شده ملی در کهگیلویه و بویراحمد به بیت المال برگردانده شد.
آقای نگین تاجی از تشکیل کارگروههای مبارزه با زمین خواری در شهرستانهای استان خبر داد و افزود: هدف از تشکیل این کارگروهها در شهرستانها، مبارزه با زمین خواران و همچنین مبارزه با پدیده فساد زمین خواری در ادارات است.
وی از کاهش موجودی پروندهها، مختومه کردن و تعیین تکلیف پروندههای مُسن در شعب دادگستری در سراسر استان خبر داد و اضافه کرد: از جمله برنامههای اولویت دار حوزههای قضایی استان رسیدگی با کیفیت به همه پروندهها در چارچوب قانون، جلو گیری از اطاله دادرسی، رسیدگی به صورت علمی و تخصصی در کمترین زمان ممکن به پروندهها و تتعیین تکلیف آنها است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، هم در این جلسه گفت: همکاران قضایی باید به وظایفی، چون نظارت و بازرسی بر دادسراها، بازرسی کیفی از زندانها، حضور قاضی کشیک در دادسراها، توجه به آمار پروندهها و کیفیت رسیدگی به آنها، ساماندهی پروندههای ورودی به دستگاه قضایی و نظارت بر قضات تازه وارد توجه داشته باشند.
آقای ملک حسینی با بیان اینکه دفاع از حقوق مردم، بیت المال و نیز اجرای عدالت، باید دغدغهی اصلی دادستانها و رؤسای حوزههای قضایی استان باشد افزود: رؤسا و دادستانهای حوزههای قضایی در شهرستانها، با یکدیگر هماهنگی داشته و یکدیگر را حمایت کنند.
وی با اشاره به اینکه با مخلان امنیت جامعه وآسایش مردم برخود قاطع میشود اضافه کرد: روسای حوزههای قضایی و دادستانهای سراسر استان در مبارزه با جرایم خشن و احقاق حقوق مردم کوتاه نیامده و به شدت با زمینخواری، فساد و رانت خواری مبارزه کنند.
در این نشست از حجت الاسلام علی سعیدی، رئیس دادگستری شهرستان بهمئی به عنوان قاضی نمونه کشوری تقدیر شد.