ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی
مشکلات و مسائل روستاهای بخش سرآسیاب یوسفی و ممبی در شهرستان بهمئی با حضور مسئولان بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، امام جمعه شهر لیکک با سرکشی از مدارس و حضور در جمع مردم روستاهای سرآسیاب یوسفی و ممبی با اشاره به وجود ظرفیتهای مختلف در روستاها به ویژه در زمینه توسعه کشاورزی، باغداری و دامپروری و همچنین پرورش استعدادهای مختلف، بر رفع مشکلات و حمایت از روستاییان تاکید کرد و گفت: خوشبختانه خدمات خوبی به روستاها در زمینه برخورداری از راه مناسبت، احداث مدارس، رونق کشاورزی و باغداری انجام گرفته است که این موضوع نیازمند حمایت مسئولان و پیگیری برای رفع دیگر مشکلات این مناطق است.
حجت الاسلام افروغی با بیان اینکه تسریع در عملیات گازرسانی به روستاها، جلوگیری از مهاجرت و کوچ مردم، فراهم کردن زمینه بازگشت مردم به روستاها و رونق بخشی به کسب و کارهای محلی نقش به سزایی در شکوفایی شهرستان دارد، افزود: برخی ازاهالی این روستاها مشکلاتی را بیان کردند که نیازمند همکاری و مساعدت مسئولان، بویژه اقدام فرمانداری و بخشداری برای پیگیری خواستههای مردمی و رفع این مشکلات است.
وی از تلاشهای انجام گرفته در زمینههای مختلف در این شهرستان تقدیر و تشکر کرد و گفت: باید با تخصیص اعتبارات جدید و توجه هرچه بیشتر به مناطق روستایی از محرومیتها کاسته شود و اُمید به زندگی در این مناطق هم افزایش یابد.
فرماندار بهمئی نیز گفت: برخی از مشکلات مردم با امکانات وتجهیزات موجود در شهرستان قابل حل است و برخی دیگر هم با پیگیریهای لازم، همکاری ومساعدت مسئولان استانی برطرف میشود.
حکمت الله سنایی از بررسی مشکلات حوزه عمرانی و راه روستایی مناطق مختلف شهرستان بهمئی خبر داد و گفت: با بهسازی جادههای روستایی ۲ هزار خانوار در شهرستان بهمئی از راه مناسب برخوردار شدند که برای اجرای این طرح ۷۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
حکمت الله سنایی با اشاره به دستور وزارت راه و شهرسازی برای آسفالت جاده روستاهای بالای ۵۰ خانوار در این شهرستان بیان کرد: همزمان با اجرای این طرح، احداث بیش از ۲۰۰ دهنه پل لولهای با قطر یک متر، بیش از ۱۰۰ پُل و ابنیه فنی و احداث دیوارههای نگهدارنده در راههای این شهرستان نیز انجام شد.
آقای سنایی با اشاره به اینکه، در این طرح حدود ۴۰ هزار متر مربع جاده روستایی تکمیل و آماده بهره برداری است ادامه داد: کاهش تلفات و خطرات جادهای، صرفه جویی در هزینههای تردد و حمل و نقل روستائیان، جلوگیری از مهاجرت روستاییان از دیگر مزایای اجرای این طرح است.
هیبت الله جوانمرد بخشدار سرآسیاب یوسفی مهمترین مشکلات مردم این روستا را در حوزه مخابرات، بهسازی معابر، جادههای ارتباطی و آب شرب عنوان کرد و گفت: رفع این مشکلات با جدیت از سوی مدیران در حال پیگیری است.
صادق جریده مدیر آموزش و پرورش هم در این سفر یک روزه به فراهم بودن زیر ساختهای مناسب در روستاهای شهرستان بهمئی با کیفیت و کمیت مناسب خبر داد و گفت: خوشبختانه با اقدامات انجام گرفته طی سالهای گذشته از مهاجرت دانش آموزان به نقاط مختلف و ادامه ندادن تحصیل جلوگیری شد که این زمینه باعث موفقیت دانش آموزان روستایی با رتبههای عالی در آزمونهای سراسری شد.
در این سفر علاوه بر بررسی مشکلات روستاهها و خانوادههای محروم، بستههای معیشتی و کمکهای مادی بین نیازمندان توزیع شد.
اهالی این روستاها، آسفالت جاده ها، تسریع در گازرسانی، رفع افت ولتاژ برق، گسترش شبکه اینترنت، تامین سوخت، کمبود کود شیمیایی، افزایش خدمات بهداشت و درمان، تامین پایدار آب آشامیدنی، احداث زمین ورزشی، ساماندهی فاضلاب روستایی و جمع آوری به موقع زباله را از جمله مشکلات خود بیان کردند.
شهرستان بهمئی دارای ۱۵۶ روستای دارای سکنه است که از این تعداد ۱۰۰ روستا بالای ۲۰ خانوار و ۳۵ روستا از نعمت گاز برخوردار هستند.
ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی ضرورت تلاش مسئولان برای رفع مشکلات روستاهای بهمئی