دختر جوان معلول کهگیلویه و بویراحمدی پس از ۲۱ سال از طریق کلاسهای های نهضت سواد آموزی باسواد شد.
وی گفت:از ناحیه پا به طور کامل و در بخشهای دیگر از اعضای بدن نیز دارای معلولیت هستم و به همین دلیل هم نتوانستم به مدرسه بروم.
خانم صفا اصل با بیان اینکه از طریق کلاسهای فرد به فرد نهضت سوادآموزی در سن ۲۱ سالگی باسواد شدم افزود: هم اکنون با مطالعه کتابها تنهایی ام در خانه مرتفع شده و با دنیای بیرون ارتباطم برقرار شده است.
وی اضافه کرد: آیات قرآن تلاوت میکنم و تعدادی از سورههای کوچک قرآن را نیز حفظ کرده ام و این بهترین توفیق با سوادی ام میباشد.
سید علی صفا اصل پدر فاطمه هم گفت: دخترم پس از باسوادی از طریق مطالعه کتابها و همچنین فضای مجازی با بیرون از خانه ارتباط برقرار کرده از روحیه و شادابی بهتری برخوردار شده است.
زهرا صابری مربی این سوادآموز گفت:فاطمه با ذوق و شوق فراوان درسها را پیگیری میکرد و دوره سوادآموزی را تمام و هم اکنون در دوره انتقال ثبت نام کرده و قصد دارد ادامه تحصیل دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هم گفت: بر اساس آخرین سرشماری در سال ۹۵ گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال ۹۲ و ۷ دهم درصد مردم باسوادند.
هادی زارع پور افزود: امسال ۴ هزار و ۵۰۰ نفر در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم زیر پوشش فعالیتهای سواد آموزی قرار دارند.
خواهش نیک معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان هم گفت: در برنامه سوادآموزی آموزش وباسوادی معلولان، زندانیان، نیروهای مسلح، عشایر و اولیای بیسواد در حال اجراست.
در آیینی از سوی معاونت سوادآموزی و ستاد خیریه کمک به معلولان و رئیس آموزش و پرورش شهرستان دنا از خانم فاطمه صفا اصل در شهر پاتاوه تقدیر شد.