پخش زنده
امروز: -
امام جمعه پاتاوه: در هیچ آیینی به اندازه دین مبین اسلام بر علم آموزی تاکید نشده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، امام جمعه پاتاوه در نشست با مسئولان سوادآموزی آموزش و پرورش استان گفت: آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت (ع) بر علم آموزی تاکید دارد و در هیچ آیینی به این میزان بر اندوختن علم و دانش تاکید نشده است.
حجت الاسلام سید رحمت الله سیادت افزود: علم آموزی باید منشا تغییر در رفتارباشدکه امام علی (ع) بر آن تاکید فرموده است.
وی اضافه کرد: علم و سواد در افراد باید عامل قرب به درگاه حق شود.
امام جمعه پاتاوه افزود: فرمان تشکیل نهضت سوادآموزی از سوی امام خمینی (ره) منشأ تحولات بزرگی در حوزه سواد در کشور شد که در کهگیلویه و بویراحمد به وضوح آثار آن مشاهده می شود.
وی ادامه داد: فعالیت های نهضت سوادآموزی استان بیانگر تلاش وافر برای زدودن جهل و کسب رتبه های برتر در سطح ملی گواهی این عملکرد مطلوب است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویر احمد نیز گفت: امامان جمعه به عنوان پیشگامان امور معنوی در هر منطقه نقش اساسی در تبیین و تشریح موضوع علم اندوزی بر اساس مبانی دین مبین اسلام دارند و پیشرفت های سوادآموزی مرهون همراهی و همگامی آنان است.
سید حمدالله خواهش نیک افزود: تعریف جدید سواد تغییر در رفتار بر اساس آموخته هاست و این مهم در مراکز یادگیری محلی استان با مهارت آموزی در کنار سواد پایه انجام میشود.
وی اضافه کرد: همزمان با امر سواد آموزی با مشارکت ستاد اقامه نماز استان طرح نماز کلید بهشت در قالب آموزش عملی نماز برای ۲ هزار ۶۶۴ نفر سواد آموز در استان در حال اجراست.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان گفت: امسال همزمان با سواد آموزی ۱۲ کلاس آموزش رایانه برای کم سوادان در استان برپا می شود.
وی ادامه داد: هم اکنون ثبتنام از بیسوادان ۱۰ تا ۴۹ سال در استان در حال اجرا است.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان دنا هم گفت: بر اساس آخرین سرشماری و همچنین فعالیتهای حوزه سواد آموزی هم اکنون بیش از ۹۴ درصد گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در شهرستان دنا با سوادند.
ابراهیم ریاضی افزود: خواندن با خانواده، حلقه های کتابخوانی و مسابقات انشا نویسی به عنوان فعالیت های مکمل سواد آموزی برگزار میشود.
از یکم تا ۷ دی ماه به عنوان هفته سوادآموزی نامگذاری شده است.