قابلیتهای مخفی اندروید بسیار زیادی وجود دارند که حتی برخی افرادی که فکر میکنند این سیستم عامل گوگل را به خوبی میشناسند، از وجود آنها خبر ندارند.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ قابلیت های مخفی اندروید بسیار زیادی وجود دارند که حتی برخی افرادی که فکر میکنند این سیستم عامل گوگل را به خوبی میشناسند، از وجود آنها خبر ندارند.
تصور شما از یک تلفن هوشمند چیست؟ هوشمند بودن را چه معنا میکنید؟ یا اگر بهتر بپرسیم، تا چه حد با قابلیتهای مخفی اندروید آشنایی دارید؟ بدون شک سیستم عامل اندروید گوگل انعطاف پذیری زیادی داشته و قابلیت شخصی سازی آن نسبت به iOS اپل بیشتر است. اگر به اعماق تنظیمات گوشی خود بروید، با قابلیتهایی آشنا میشوید که بسیار کاربردی هستند. در این مبحث ما قصد داریم چند ترفند اندروید که ۹۰ درصد کاربران از آنها آگاهی ندارند را با شما در میان بگذاریم. البته توجه داشته باشید که فعال کردن برخی از این قابلیتهای مخفی اندروید ممکن است بسته به نسخه سیستم عامل شما متفاوت بوده یا حتی در نسخه قدیمی شما وجود نداشته باشد.
اگر یک تصویر پس زمینه تاریک یا مشکی برای صفحه نمایش خود انتخاب کنید، قابلیت پرنور شدن پیکسلها به صورت خودکار خاموش خواهد شد. با این کار، متوجه میشوید که شارژ باتری دستگاه خیلی بیشتر از قبل برای شما دوام خواهد آورد. البته این ترفند اندروید برای تمام دستگاهها در حال حاضر فعال نیست، اما اغلب تلفنهای هوشمند یا تبلتهای سامسونگ از آن بهرهمند هستند.
میدانستید با تلفن هوشمند اندروید خود نه تنها میتوانید یک مقاله را بخوانید، بلکه میتوانید به آن گوش کنید؟ اگر ترجیح میدهید که اطلاعات دریافتی متنی خود را به جای خواندن، گوش کنید و یا اگر در حال انجام کاری هستید و میخواهید همزمان، یک مقاله بخوانید و به کار دیگر خود برسید، به قسمت Settings > Accessibility رفته و گزینه Text-to-Speech Output را فعال کنید.
بی دلیل نیست که اندروید محبوبترین سیستم عامل شناخته شده در میان کاربران است. برای اینکه بتوانید تلفن هوشمند خود را از راه دور کنترل کنید کافیست به مسیر Settings > Security > Device administrators رفته و گزینه Remotely locate this device و Allow remote lock and erase که کنار Android Device Manager قرار دارد را علامت بزنید. با فعال کردن این قابلیت مخفی اندروید اگر تلفن هوشمند خود را گم کنید، میتوانید از طریق این وبسایت و بدون از دست دادن اطلاعات خود، آن را پیدا کرده و بلاک کنید.
یکی دیگر از ترفندهای اندروید برای حفاظت از اطلاعات شما، حالت مهمان یا Guest Mode است. این ترفند اندروید مناسب مواقعی است که میخواهید تلفن هوشمند خود را به طور موقت به شخص دیگری بسپارید، اما در عین حال اطلاعات شخصی محرمانهای دارید که نمیخواهید او به آنها دسترسی داشته باشد. Guest Mode معجزه اندروید برای چنین مواقعی است! با دو انگشت، صفحه نمایش را از بالا به پایین بکشید (Swipe کنید). آیکون کاربر را در بالا، سمت راست صفحه انتخاب کنید. آیکون افزودن مهمان یا Add guest ظاهر میشود. در این قسمت شما میتوانید تعیین کنید کدام قابلیتها برای شخص مهمان، فعال و در دسترس باشد.
احتمالا بسیاری از افرادی که دچار ضعف بینایی هستند، نمیدانند که اندروید امکانی را مخصوص آنها در نظر گرفته تا بتوانند راحتتر اطلاعات صفحه نمایش خود را مشاهده کنند. کافیست به مسیر Settings > Accessibility > Magnification gestures بروید. از این پس میتوانید بر روی هر قسمتی از صفحه نمایش که بخواهید، زوم کنید.
با Hotspot دیگر نیازی به یک مودم و یا روتر جداگانه برای اتصال لپ تاپ یا رایانه شخصی خود به اینترنت ندارید. سیستم عامل اندروید این کار را به راحتی انجام میدهد. کافیست به مسیر Settings > Tethering and portable hotspot رفته و گزینه Portable WLAN hotspot را فعال کنید. به همین راحتی!
شرایطی وجود دارد که شما باید حتما و حتما از تلفن هوشمند اندروید خود استفاده کنید، اما در عین حال دست شما هم درگیر انجام دادن کار دیگری است و یا انقدر هوا سرد است که نمیخواهید دست خود را از جیب گرمتان بیرون بیاورید؟! یک ترفند اندروید برای این مشکل هم وجود دارد! برنامه رایگان EVA Facial Mouse به شما امکان کنترل کردن تلفن هوشمند توسط حرکات سرتان را میدهد. گوگل همزمان با ارائه اندروید ۲.۳ Gingerbread یک هدیه مخفی کوچک برای تمام دستگاههای اندرویدی در نظر گرفته، اما پیدا کردن آن کمی سخت است. نگران نباشید ما راه پیدا کردن این هدیه جذاب را به شما نشان میدهیم. به قسمت Setting رفته و About phone یا About tablet را انتخاب کنید. چندین بار پشت هم و سریع Android version را بزنید. یک مارشملوی کوچک روی صفحه نمایش نشان داده خواهد شد که باید مجددا و سرعت به آن ضربه بزنید. سپس بازی مخفی ظاهر میشود. پیشنهاد میکنیم حتما این بازی را امتحان کنید. البته نوع آن برای اندرویدهای مختلف، متفاوت است.