رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز: روزانه ۶۰۰ مورد کمک معاضدتی چهره به چهره در مجتمعهای قضایی توسط وکلا کانونها ارائه میشود.
وی افزود: بخش دوم به حقوق کودکان اختصاص دارد و به نحو ویژه به آسیب کودکان کار و آسیبدیده پرداخته خواهد شد و بخش سوم مربوط به معلولان است و در راستای ماده ۳۲ قانون حمایت از حقوق معاولان این بخش راهاندازی شد.
مالکی گفت: بخش چهارم، بخش تخصصی معاضدتی خشونتهای خانگی است و برای اولین بار بابی باز شد که کمکهای تخصصی در این خصوص انجام دهیم. بخش پنجم نیز بخش تخصصی معاضدتی انجمنهای مردمنهاد است و بخش آخر بخش تخصصی معاضدتی محیط زیست است و به فعالان حقوق محیط زیست میپردازد که در این زمینه مشکلات فراوانی داریم که امیدواریم با ارائه خدمات این بخش به این مشکلات رسیدگی شود.
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز افزود: متأسفانه تاکنون حتی یک ریال از دولت برای کمکهای معاضدتی بودجه دریافت نکردهایم و تنها رقم بودجهای که در سال ۹۸ به معاضدت تخصیص یافت، دو میلیارد تومان بود که به قوه قضاییه دادند، اما در اختیار ما قرار نگرفت.
وی افزود: سال ۹۹ نیز ۱۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که یک ریال هم به دست ما نرسیده است؛ در واقع خدمات معاضدت با ایثارگری همکاران ما در اختیار مردم قرار میگیرد.
مالکی گفت: البته ارائه این خدمات در صدا وسیما انعکاسی ندارد و به نظر من هیچ نهادی به اندازه کانون وکلا به جامعه کمک نکرده است و به اطلاع مردم نمیرسد.
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: روزانه ۶۰۰ مورد کمک معاضدتی چهره به چهره در مجتمعهای قضایی توسط وکلا کانونها ارائه میشود و با شیوع کرونا یک لحظه هم در این ارائه خدمت وقفه نیفتاد، اما ۵۰ نفر از همکاران به کرونا مبتلا شدند.