خشکبار سرشار از مواد غذایی مفید مثل چربیهای غیر اشباع مناسب برای قلب، پروتئین ها، ویتامینها و مواد معدنی است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ بدن انسان برای دستیابی به سلامت جسمی و روانی و انجام فعالیت و اعمال حیاتی باید شرایط مناسب را برای خود فراهم کند. آب و هوا و غذا از جمله نیازهای اولیه تأمین سلامت است به ویژه برخورداری از رژیم غذایی متعادل در این زمینه نقش مهمی را بر عهده دارد.
خشکبار یکی از این مواد غذایی است که می تواند به عنوان یک میان وعده انرژی بدن را به خوبی تأمین کرده و فرد را از خوردن تنقلات ناسالم که دارای مضرات زیادی است و سبب بیماری چاقی و عوارض دیگر آن می شود برحذر بدارد.
خشکبار دارای خواص بسیار زیادی بوده و می تواند انواع ویتامین ها را به بدن برساند و اهمیت ویژه ای در سبد غذایی خانوار داشته و تضمین کننده سلامت بدن باشد.
با وجود مزایای خشکبار، چنانچه آن را در لایه ای از شکر یا نمک بپوشانند نه نتها مفید نیستند بلکه می توانند مضر باشند.
این نوع ازخشکبار از کالری های برابر برخوردارند و فاکتورهای مثبتی در هر نوع رژیم غذایی محسوب می شوند و دارای اسید چرب امگا 3، پروتئین و الیافی هستند که کمک می کنند فرد احساس سیری کند.
گردو دارای اسید چرب امگا 3 است که برای قلب مفید است و همچنین مقدار قابل توجهی اسید لینولئیک دارد که به ضربان منظم قلب کمک می کند.
به گفته پژوهشگران گردو به اندازه روغن زیتون در پایین آوردن التهاب و اکسیداسیون در رگها مؤثر است.
بادام زمینی هم حاوی مقدار زیادی اسید فولیک است که از جمله مواد معدنی لازم برای رشد مغز بوده و مانع کاهش سطح عملکرد شناختی می شود.
همچنین بادام کالری نسبتاً کم و کلسیم زیادی دارد مضاف بر این که سرشار از الیاف و ویتامین E و آنتی اکسیدان است که از التهاب های خطرناک و سرطان ریه و کاهش سطح عملکرد شناختی ناشی از بالا رفتن سن پیشگیری می کند.