(براساس بیانات رهبر معظم انقلاب در سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۸)
تروریسم و تروریست پروری؛ برخورد دوگانه غربیها
رهبر معظم انقلاب، پدیده تروریسم را از مصائب دردناک جامعه بشری و دشمن سعادت بشر میدانند و با اشاره به تروریستی و تروریست پرور بودن رژیم صهیونیستی و آمریکا، برخورد دوگانه غربیها با این موضوع را تقبیح کردهاند.
به گزارش سرویس پژوهش خبرگزاری صدا وسیما: رهبر معظم انقلاب، پدیده تروریسم را از مصائب دردناک جامعه بشری و دشمن سعادت بشر میدانند و با اشاره به تروریستی و تروریست پرور بودن رژیم صهیونیستی و آمریکا، برخورد دوگانه غربیها با این موضوع را تقبیح کردهاند.
رهبر انقلاب همچنین از مقابله جمهوری اسلامی ایران با تروریسم، به سبب اعتقاد به توحید سخن گفته و با اشاره به حمایت صریح غربیها از تروریسم خشن و وحشی، نقش مخرّب برخی کشورهای منطقه را در حمایت از گروههای تروریستی گوشزد کردهاند.
برخورد سلیقهای غربیها با تروریسم از مهمترین محورهای بیانات رهبر انقلاب درباره تروریسم است؛ گذاشتن نام حرکت مسلحانه بر برخی حرکتهای تروریستی، تقسیم تروریسم به خوب و بد، شناساندن تروریستهای تحت استخدام با عنوان نمایندگان اسلام، همراهی با منافقین، حمایت از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی و حمایت از تروریستهای داعش از محورهای مورد اشاره رهبر معظم انقلاب در این زمینه است.
ایشان با تاکید بر اینکه رژیم آمریکا، شرترینِ دستگاه تروریستی، بانی بیشترین ترورها و پشتیبانی کننده خطرناکترین تروریستهاست، اقدامات رژیم آمریکا را در ایجاد سازمانهای تروریستی، سازماندهی تروریست ها، حمایت از شرکتهای تروریستی نظیر بِلَکواتِر و پشتیبانی از اقدامات تروریستی یادآور شدهاند.
«تروریسم در منطقه» موضوع دیگری است که در بیانات رهبر انقلاب درباره تروریسم به آن اشاره شده است. رهبر انقلاب سر رشته ترورها را در منطقه، در دست سرویسهای امنیتی مستکبران میدانند و از تغذیه گروههای تروریستی در منطقه با پول و سلاح آمریکا و رژیم صهیونیستی و وابستگان آنها سخن میگویند.
بر اساس بیانات رهبر انقلاب، شعار دروغین مبارزه با تروریسم که دولت آمریکا سر میدهد، بهانه ای برای اِعمال زور و پوششی برای سلطه طلبی و غلبه بر منافع و منابع حیاتی ملت هاست. بر این مبنا، مقابله با تروریسم به اراده جدی عقلای جهان، دولتها و قدرتمندانِ با شرف دنیا نیاز دارد. در این پژوهش بیانات رهبر انقلاب درباره «تروریسم» طی سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۸ بررسی، شاخص یابی و محوربندی شده است.
پژوهشگر: امید جلوداریان