پخت نان در مازندران، زیر ذره بین بازرسان
نانواییهای مازندران، زیر ذره بین بازرسان استان قرار دارند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: طرح ویژه استانی ستاد نظارت بر نانواییها با حضور مسؤولان اداره کل غله و خدمات بازرگانی، فرمانداری، اداره صنعت، معدن، تجارت و اتحادیه خبازان در سطح استان اجرا میشود تا از واحدهای مختلف خبازی و نانواییها بازدید لازم انجام شود.
عباسعلی وفایینژاد افزود: در روزهای مختلف سال، بازرسی و بازدید از واحدهای خبازی برای ارائه نان مطلوب، باکیفیت و بهداشتی انجام میشود، زیرا نان، قوت قالب مردم است و همه اقشار جامعه بر سر سفرههای خود از نان این برکت الهی استفاده میکنند.
وی تصریح کرد: بازرسیها بر اساس مسائل مرتبط با بهداشت و رعایت پروتکلها انجام میشود، تذکرها، نکات صنفی و تخلفات جمعبندی و دستهبندی شده تا نان سالم به دست مردم برسد و در شرایط کرونا زنجیره انتقال از سوی واحدهای خبازی قطع شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه در آذر ماه تعداد یک هزار و ۲۵۰ بازدید و بازرسی از واحدهای خبازی در سطح شهرهای مازندران انجام شد، افزود: تعداد ۲۹ واحد خبازی در این بین پلمب شدند و تعداد ۲۹۰ مورد اخطار به واحدهای خبازی شهرهای مختلف داده شد تا در صورت تکرار اقدام به پلمب شود.
وفایینژاد با اعلام اینکه حدود ۵ هزار واحد خبازی و نانوایی در مازندران فعالیت دارند و بیش از ۴۰۰ واحد خبازی و نانوایی در این شهرستان مشغول به کار هستند، ادامه داد: در بازرسیها مهمترین مسئله رعایت بهداشت است البته اکثر خبازان در نانواییها رعایت فاصله اجتماعی را داشته و تأکیدات فراوان بر رعایت فاصله یک تا یک متر و نیم در صفها دارند.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از ماسک یا شیلد حفاظتی در واحدهای خبازی، استفاده از مواد ضدعفونی استاندارد دست و سطوح، بهره از کارتخوان و عدم دریافت وجه نقد، استفاده از پنس در جابجایی وجه نقد، شستشوی مکرر محل پخت و استفاده از انبر در جابجایی نان از مهمترین نکات قابل رعایت نانواییها است.