نوسانات پی در پی صنعت مرغ در چند سال اخیر موجب شده تا مازندران نتواند به درستی از ظرفیت این صنعت استفاده کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مازندران به عنوان قطب اصلی تولید محصولات کشاورزی از جایگاه مهمی در تامین زنجیره غذایی کشور برخوردار است.
یکی از این صنایع، تولید 30درصد جوجه یکروزه و سالانه بیش از 200هزار تُن گوشت سفید در 2هزار و 400واحد مرغداری مازندران است.
اما در ماه های اخیر شاهد افزایش بی رویه قیمت مرغ در بازار هستیم.
همکارم مهدی غلامی به میان مرغداران استان رفته تا آنها در باره علل این افزایش بی رویه توضیح دهند.
مرغداران هم، تامین نشدن نهاده ها و تاخیر در فرآیند تحویل را به عنوان یکی از مهمترین موانع تولید گوشت سفید در مازندران اعلام می کنند.
با همدیگر گزارش مهدی غلامی را ببینیم...