به گزارش پایگاه اینترنتی دانشگاه هاروارد
نگرانی محققان از تشدید روند چاقی مردم آمریکا
آمار چاقی در ۱۲ ایالت آمریکا ۳۵ درصد و بالاتر است در حالی که این آمار در سال ۲۰۱۷ در ۶ ایالت و در سال ۲۰۱۸ فقط در ۹ ایالت وجود داشت.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی دانشگاه هاروارد، محققان علوم پزشکی در مراکز پیشگیری و کنترل بیماریها در آمریکا، سی دی سی، اعلام کردند با وجود هشدارهای متعدد، شمار افراد مبتلا به چاقی در این کشور در حال افزایش است.
بر اساس این آمار، هم اکنون در ۱۲ ایالت آمریکا آمار چاقی ۳۵ درصد و بالاتر است در حالی که این آمار در سال ۲۰۱۷ در شش ایالت و در سال ۲۰۱۸ فقط در ۹ ایالت وجود داشت. کارشناسان میگویند این روند، نگران کننده است، زیرا افراد چاق بیشتر از دیگران در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند.
به گزارش سی دی سی، گروههای اقلیت قومی در آمریکا بیشتر از دیگران و به طور غیر متناسبی دچار بیماری چاقی شده اند. به نحوی که سیاه پوستان غیر اسپانیولی حدود ۴۰ درصد، اسپانیایی تبارها حدود ۳۴ درصد و سفید پوستهای نژاد اسپانیایی حدود ۳۰ درصد به چاقی مبتلا هستند.
عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست. افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی همراه است.
محققان بر این باورند که ذخیره اصلی انرژی بدن، چربی است. برخی بیماران از افزایش پیشرونده وزن شکایت میکنند، حال آنکه مقدار غذای دریافتی آنها افزایش نیافته است. باید گفت که چنین وضعیتی کاملاً امکان پذیر است.
کاهش پیشرونده توده عضلانی بدن که با افزایش سن روی میدهد، امری اجتناب ناپذیر است. در عین حال به دلیل کاهش توانایی بدن در سوزاندن چربی ها، وزن افزایش مییابد.
در این حالت اگر مقدار کالری دریافتی به میزان قبلی باقی بماند، به ناچار افزایش وزن خواهیم داشت که بیشتر از چربی تشکیل شده است؛ بنابراین تولید انرژی کاهش مییابد و برای جبران انرژی از دست رفته نیاز به دریافت مقدار بیشتری ماده غذایی خواهد بود.