پخش زنده
امروز: -
محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد اعلام کردند برای لذت بردن از غذایی که میخورید، بهتر است از برخی ادویهها و گیاهان خوراکی استفاده کنید.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری دانشگاه هاروارد، محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد در آمریکا اعلام کردند برای لذت بردن از غذایی که میخورید، بهتر است از برخی ادویهها و گیاهان خوراکی استفاده کنید.
با اینکه مصرف برخی غذاها همچون گوشت، سیب زمینی و انواع کیکهای شکلاتی، به ذائقه برخی بسیار شیرین است، ولی باید در پی مصرف بیش از حد این غذاها، در انتظار افزایش وزن، فشار خون بالا، قند خون بالا و کلسترول بد بالا نیز بود.
پس میتوانید به جای مصرف کره، خامه، قند و نمک، غذاهای خود را با برخی ادویه جات و خوراکیهای گیاهی، معطر و خوش طعم کنید.
برخی از این ادویهها به شرح زیر هستند:
فلفل شیرین: از ادویه این ماده میتوانید در نانها و دسرها و حبوبات استفاده کنید؛ همچنین میتوانید در غذاهایی همچون سوپ، غلات و سبزیجات نیز از این ماده بهره ببرید.
ریحان: این گیاه معطر را به صورت خرد شده در سالاد، اشتها دهندهها و انواع غذاها استفاده کنید؛ روی پاستا و ساندویچها نیز میتوانید آن را بریزید و از غذای خود لذت ببرید.
هل: در تهیه نان یا انواع پختنیها و نیز در غذاهای هندی، زیاد از این ماده خوش طعم استفاده میشود.
گشنیز: در تهیه غذاهای مکزیکی، تایلندی و هندی، کاربرد زیادی دارد.
دارچین: برای طعم دادن به دسرها، نانها و ترکیبات میوهای میتوانید از این ادویه خوش طعم استفاده کنید.
گل میخک: برای تهیه نان و انواع پختنیها میتوان از این ماده غذایی خوش عطر استفاده کرد البته در کنار سبزیجات و حبوبات!
زیره: در تهیه غذاهای تند همچون انواع غذاهای مکزیکی، هندی و خاورمیانه کاربرد دارد.
شوید: از مهمترین کاربردهای این گیاه خوش طعم، استفاده از آن در غذاهای حاوی سیب زمینی، سالادها، تخم مرغ و اشتها آورها است.
سیر: آن را به سوپ، پاستا، غلات و سبزیجات اضافه کنید.
زنجبیل: در ساختن سسهای تند آسیایی و هندی کاربرد دارد؛ همچنین میتوان آن را برای تهیه نوشیدنیهای طبیعی و غذاهای پختنی استفاده کرد.
مرزنگوش: برای طعم دار کردن سوپ، حبوبات، غلات، سالادها و سسها میتوان از این گیاه معطر استفاده کرد.
نعناع: طعم دهنده غذاهای شما، نوشیدنی ها، سالادها و میوه جات است.
جوز هندی: برای بهتر کردن مزه میوه ها، سبزیجات و غذاهای پخته شده از جوز هندی استفاده کنید.
پونه کوهی: در طعم دادن به غذاهای هندی و مدیترانهای کاربرد دارد؛ روی سیب زمینی، پاستا، ظروف حاوی غلات و سالاد نیز میتوان از آن استفاده کرد.
جعفری: در سوپ و ساختن سس و سالاد مورد استفاده دارد.
فلفل: انواع سیاه، سفید و قرمز فلفل در سوپهای فصلی، سبزیجات، غلات، پاستاها، حبوبات و ساختن سس کاربرد دارند.
رزماری: از آن در درست کردن سالادها و پاستا و همچنین خوش عطر کردن سبزیجات استفاده کنید.
مریم گلی: معطر کردن نان ها، سوپها و پاستاها با استفاده از این گیاه معطر حاصل میشود.
ترخون: روی انوع سوپ، سیب زمینی و سالاد از آن استفاده کنید.
آویشن: گیاهی بسیار عالی برای استفاده در سوپها و سالادها است.
در نهایت میتوان ادویه و گیاه معروف زردچوبه را معرفی کرد که در غذاهای هندی کاربرد فراوان دارد و میتوان آن را در انواع سوپ و سالاد و سبزیجات ریخت.