استاندار مازندران افزود: گزارشهایی مبنی بر فروش ۵۲ درصد سهام این مجموعه به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان از چند سال پیش تاکنون توسط سرمایه گذار طرح به جای هزینه کردن برای فرآیند تکمیل این طرح ملی ارائه شده و علاوه بر آن بسیاری از سهامداران نسبت به سرنوشت پایانه اعتراض دارند.
حسین زادگان با بیان اینکه پارسال فاز نخست این طرح ملی به صورت نمادین مورد بهره برداری قرار گرفت، اما ادامه نیافت تصریح کرد: طررح مربوطه برای دستگاههای ذیربط به عنوان یک چالش و با توجه به کُندی روند تکمیل آن، موجب شبهه برای تولید کنندگان گل و گیاه غرب مازندران شده است.
استاندار مازندران با اشاه به اینکه امروزه بیشتر داد و ستد محصولات کشاورزی در قالب سامانهای انجام گرفته و پایانه به این میزان فضا نیاز ندارد گفت: با توجه به شرائط مطلوب زمین محل اجرای طرح به لحاظ جنگلی و جلگهای بودن، با در نظر گرفتن بخشی از آن برای حوزه گردشگری میتواند به حوزه اقتصادی منطقه کمک شود.
حسین زادگان از برگزاری نشستی با حضور مسئولان دست اندرکار شامل شعب بانک ملی، دستگاه قضایی، اتاق اصناف، نماینده فرابورس، سازمان صنعت، معدن و تجارت و سرمایه گذار در آینده نزدیک برای تعیین تکلیف بدهی سرمایه گذار به مبلغ حدود ۵۰ میلیارد تومان و تجدید نظر و تصمیم گیری در ترکیب هیات مدیره این پایانه در آینده نزدیک خبر داد.
شمس الدین حسینی نماینده مردم شهرستانهای تنکابن، عباس آباد و رامسر در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: شهرستان عباس آباد به عنوان یکی از شهرستانهای کانون تولید گل و گیاه کشور، تولید ۹۰ درصد گل و گیاه آپارتمانی کشور را به خود اختصاص داده و به همین دلیل چنین طرحی در منطقه اسبچین این شهرستان اجرا شده است.
سرمایه گذار این طرح ملی نیز افزود: تسهیلاتی که بابت اجرای طرح در آن زمان دریافت شده حدود ۳۵ میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان بوده و مهمترین درخواست ما از بانک عامل، تغییر نرخ سود از ۱۸ به ۱۲ درصد اعلام، اما بانک مربوطه با رد این خواسته موجب مشکل شد.
یعقوب عابدینی تصریح کرد: فاز نخست این پایانه به بهره برداری رسیده و فاز دوم آن نیز با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی مانند ساخت آزمایشگاه ها، انبارها، سالن بزرگ تحقیقاتی و بارگیری و ... در حال ساخت بوده و ۴۵ نفر در آن مشغول به کار هستند.
گفتنی است؛ ساخت پایانه گل و گیاه شهرستان عباس آباد سال ۱۳۸۴ در زمینی به مساحت بیش از ۱۰ هکتار با زیربنای حدود ۶۰ هزار مترمربع در منطقه "اسب چین " این شهرستان آغاز شد.
این مجموعه دارای سه تالار بورس، نمایشگاه دائم گل و گیاه، کارخانه تولید نهالچههای گل و گیاه، سردخانه ۶۰ هزار تنی، بازار بورس گل و گیاه، دانشگاه، بانک، گمرک، اداره استاندارد، قرنطینه گل و گیاه، مرکز بذر و نهال، تالار حراج، مرکز تخلیه و بارگیری و دسته بندی (sorting)، اتاق بازرگانی، دفاتر اداری دولتی، ۸ هزار مترمربع فضای گلخانه ای، هتل و مرکز تفریحی و گردشگری با پیست اسب سواری و سامان دهی چشمهای برای جذب گردشگر است.