وزیر صنعت، معدن و تجارت، ارتقای رتبه کسب و کار کشور در عرصه بین الملل، کاهش فساد اداری و مقابله با رانت خواری، حذف امضاهای طلایی، شفافیت اقتصادی و دستیابی به تجارت حلال و دولت شیشهای را مستلزم تکمیل روزافزون سامانه جامع تجارت دانست.
وی افزود: یکی از رویدادهای بسیار خوب در کشورمان، بهره برداری از سامانه جامع تجارت است و خوشبختانه وزارت صمت و همه دستگاههای مسئولی که باید از تجارت، تولید و صادرات کشور پشتیبانی کنند به این سامانه آمدند و اکنون مراحل مختلف در حوزههای واردات، ترخیص کالا، ورود آن به انبارها و عرضه به مصرف کنندگان در این سامانه انجام میشود.
آقای رزم حسینی اضافه کرد: از طریق این سامانه به بانک مرکزی وصل شدیم و میدانیم کدام وارد کنندگان برای چه نوع کالاهایی چه میزان ارز دریافت کردند، کالاها چگونه حمل و به کدام بنادر منتقل شده است، چگونه ترخیص میشود، در کدام انبارها قرار میگیرد و چگونه به دست مصرف کنندگان میرسد.
وزیر صمت بهره برداری از سامانه جامع تجارت را حرکت نوینی در تجارت کشورمان دانست که به عنوان مرکز اطلاعات تجاری ایران محسوب میشود و همه صادر کنندگان، سیاستمداران و تولید کنندگان میتوانند از این سامانه به عنوان مرکز پایه اطلاعاتی تجارت کشور برای برنامه ریزیهای کلان اقتصادی استفاده کنند.
وی با اشاره به زحمات ناشی از بروکراسی اداری برای تجار، تولید کنندگان، کارآفرینان و صنعتگران ابراز امیدواری کرد: که با استفاده از این سامانه که روز به روز کاملتر میشود مسیر فعالیت هموارتر شود و رتبه کسب و کار کشورمان در عرصه بین المللی بهبود یابد.