رئیس پژوهشکده زخم جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران از طرح ملی تولید پانسمانهای ویژه بیماران پروانهای (EB) خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، دکتر سید مهدی طبایی در جمع خبرنگاران گفت: از یک سال گذشته طرح پژوهشی پانسمانهای ویژه بیماران پروانهای که بیشتر کودکان هستند در این پژوهشگاه آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه تحریمهای ظالمانه مانع ورود این پانسمانها به کشور شده و مشکلات زیادی را برای ین بیماران ایجاد کرده بود افزود: بزودی پانسمانهای ویژه مورد نیاز این بیماران که با هدف ممانعت از پیشرفت بیماری است با استفاده از روشهای نوین علمی در کشور تهیه میشود تا در صورت تحریمهای ظالمانه نیز مشکلی برای این بیماران ایجاد نشود.
آقای دکتر طبایی گفت: این کنگره به منظور دسترسی به آخرین اطلاعات علمی در این زمینه امسال به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
وی افزود: ترمیم بافت و درمان زخم در شرایط شیوع کرونا از جمله رویکردهای ویژه کنگره امسال است.
دبیر هفتمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت اضافه کرد: توجه به دوراپزشکی (تله مدیسن) نیز در این کنگره به سبب شرایط ویژه شیوع کرونا و نیاز به این نوع از پزشکی به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است.
دکتر طبایی گفت: زخمها به صورت کلی در جهان به نظام سلامت و خانوادهها از نظر اقتصادی تحمیل میکند.
وی افزود: ۶/۵ میلیون بیمار دارای زخمهای مزمن در آمریکا زندگی میکنند که سالانه ۲۵ میلیارد دلار هزینه به این نظام سلامت تحمیل میشود.
دکتر طبایی اضافه کرد: در ایران نیز سالانه ۱۰۰ هزار قطع عضو صورت میگیرد که در صورت درمان زخم و ترمیم بافت میتوان از این آمارها کاست.