پخش زنده
امروز: -
دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم پوست، این کنگره را پلی رابط بین پژوهشهای علوم پایه و روشهای درمان بالینی به منظور بهبود زخم و ترمیم بافت برشمرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر پروین منصوری در نشست خبری هفتمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت گفت: در این کنگره که امسال به صورت مجازی برگزار میشود ۴۶ سخنران از ۷ کشور خارجی به همراه سخنرانانی از کشورمان مطالب علمی به روز خود را ارائه میکنند.
وی افزود: سخنرانانی از کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا، پاکستان، لبنان، مالزی، آفریقای جنوبی و جمهوری اسلامی ایران در این کنگره سه روزه به صورت برخط مطالبشان را ارائه میکنند.
دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم پوست گفت: محورهای این کنگره شامل استفاده از روشهای سلولی به منظور تشخیص و درمان، مراقبت از پوست و مشکلات کووید ۱۹ که به صورت ویژه به منظور شیوع همه گیری جهانی کرونا ارائه خواهد شد و دیگر موضوعات به روز علمی در این زمینه خواهد بود.
دکتر منصوری اضافه کرد: ارائه روشی که با استفاده از پودری مایع شونده پوست را ترمیم و زیبایی آن را حفظ میکند به عنوان جدیدترین روش علمی در جهان نیز توسط یکی از استادان بین المللی در این کنگره ارائه میشود.
وی افزود: بسیاری از پژوهشگران و محققان ایرانی مقیم خارج از کشور نیز از حضور و دعوت در این کنگره استقبال کرده اند.
دکتر منصوری گفت: هدف ما بهبود زخم و ترمیم بافت به منظور پیشگیری از قطع عضو است که گاه با مخاطراتی همچون مرگ همراه میشود.
دکتر منصور جمالی زوارهای دیگر دبیر علمی این همایش با بیان اینکه امسال به سبب شیوع بیماری کووید ۱۹ در بخش دریافت مقالات و پژوهشهای علوم پایه همانند سالهای گذشته فعال نبودیم گفت: تلاش ما برگزاری هر چه کیفیتر این کنگره متناسب با شرایط ویژه شیوع کرونا بوده است که قابل قبول به نظر میرسد.
استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: توجه به زخمهای روحی همچون شهادت شهید فخری زاده که موجب زخم روحی برای ملت ایران شده است و همچنین زخمهای اجتماعی که به عنوان مثال در شرایط شیوع کرونا در جهان ایجاد شده است نیز باید در کنار زخمهای جسمی و پوستی مورد توجه قرار گیرد.