نخستین پژوهشکده چشم و علوم بینایی کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران با حضور دکتر زالی افتتاح شد.
دکتر علیرضا زالی افزود: یکی از افتخارات بین المللی این پژوهشکده این است که در سالیان متمادی به عنوان مرکز همکار بین المللی سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی شناخته شده است.
وی به سخت گیریهای سازمان بهداشت جهانی در انتخاب گروههای بالینی و علمی در زمینههای همکاری اشاره و اضافه کرد: با توجه به شرایط و چالشهای سیاسی، اقتصادی و تحریمهای پیش روی کشور ایران، اینکه سازمان بهداشت جهانی یک مرکز تحقیقات از کشور ایران را مجدد به عنوان همکار انتخاب میکند نشان دهنده اصالت علمی مرکز است.
دکتر زالی اظهار داشت: باید بیش از هر زمان دیگری استفاده مناسب از فناوری را در چشم پزشکی شاهد باشیم و انتظار داریم این پژوهشکده در حوزه ایجاد و تولید محصولات فناورانه بیش از هر زمان دیگر فعالیت کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه یکی از حوزههایی که در سالهای اخیر پیشرفتهای خوب و امیدوار کنندهای در کاهش بینایی، کم بینایی و حتی نابینایی داشته، موضوع طب بازساختی در حوزه چشم پزشکی است افزود: خوشحالیم که مرکز تحقیقات و این پژوهشکده یکی از بازوهای مهم خودشان را این موضوع یعنی طب بازساختی قرار داده است و امیدواریم که خبرهای خوبی در خصوص رفع اختلالهای چشمی لاعلاج یا صعب العلاج را شاهد باشیم.
دکتر علیرضا زالی گفت: درخواست دارم تا این پژوهشکده تحقیقات جدی در زمینه اختلالهای چشمی در بیماری کرونا داشته باشد چراکه آماری که کشور درباره موضوع بیماری کرونا در گرفتاری چشمی دارد به نظر من بیشتر از آمار دنیاست.
وی افزود: باید در این حوزه مطالعهای میدانی انجام شود و یکی از ابهاماتی که همیشه با آن روبرو هستیم که چند درصد مردم از طریق چشم دچار بیماری کرونا میشوند و هنوز هم در عرصه جهانی این سوال پاسخ داده نشده است توسط همکاران در این پژوهشکده پاسخ داده شود.