در آذربایجان غربی سالانه بیش از ۷۷ تن فرآوردههای غذایی صنعتی تولید میشود.
بابایی افزود: با فعالیت این واحدهای صنعتی برای ۱۵ هزار و ۴۴۷ نفر دراستان فرصت اشتغال فراهم شده است.
وی د رادامه گفت : این واحدها در زمینه تولید آرد گندم، قند، انواع میوه و آب میوه و نوشیدنی، مرغ، کنسانتره خوراک دام، انواع پوره میوه و سبزیجات، انواع مارمالاد، انواع خامه پاستوریزه، خمیر پیتزا، انواع ماست پاستوریزه، آرد برنج، انواع برگرها، کباب لقمه و فرآوردههای مشابه تهیه شده از گوشت قرمز چرخ شده، انواع شکلات و کمپوت فعالیت می کنند
بابایی افزود: یکی از بزرگترین مزیتهای این استان در بحث توسعه صنایع تبدیلی هم مرز بودن آذربایجانغربی با سه کشور خارجی است که میتواند امر صادرات را بسیار تسهیل کند.