استاندار کرمان بر ارتقای اساسی رتبه فضای کسب و کار استان تا پایان امسال تاکید کرد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان آقای زینی وند در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان عملکرد محتاطانه مدیران، اقدام نکردن مرکز خدمات سرمایهگذاری، وبی توجهی به پنجره واحد سرمایهگذاریها را از علل اصلی پایین بودن رتبه کسب و کار استان کرمان دانست وافزود:دستگاههای اجرایی از هر راه قانونی برای تسریع در صدور مجوزها و تسهیل سرمایهگذاری و ارتقای شاخصهای فضای کسب و کار استفاده کنند.
وی بر حذف قوانین زائد و فراهم کردن زمینه فعالیت بهتر بخش خصوصی برای استفاده از ظرفیتهای فراوان استان تاکید کرد و گفت سرمایهگذاری نباید معطل زیرساختها بماند
استاندار کرمان تشکیل مثلث مجلس، استانداری و اتاق بازرگانی را برای پیشبرد اهداف استان در این زمینه پیشنهاد داد وافزود:.سند آمایش را به عنوان نقشه راه در استان داریم، ضروریترین توافق این گروه در بحث زیرساختهای آب، برق، گاز و راه باید باشد.
طبیبزاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان هم با اشاره به لزوم بهسازی جادههای استان به علت حمل بیش از حد مواد معدنی گفت: ظرفیت بخش خصوصی میتواند به کمک زیربناها بیاید که در این راستا باید موانع فعالیت این بخش برطرف شود.
وی فشار مضاعف مالیاتی، کمبود کار و نبود بودجه عمرانی را از نگرانیهای بخش خصوصی اعلام کرد و گفت: استان کرمان در توسعه آینده با کمبود شدید زیرساختها مواجه خواهد بود.
بگفته آقای رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان: 137 طرح قابل واگذاری در استان کرمان مشخص شده است.
شیخ اسدی مدیرکل اقتصاد و دارایی استان نیز گفت: امسال در استان کرمان 115 میلیارد تومان تهاتر مالیاتی و 260 میلیارد تومان تهاتر بانکی در راستای طلب پیمانکاران در استان کرمان انجام شده است.