سرمایهگذاری ۱۶۰ میلیارد ریالی در جشنواره شیخ بهایی محقق شد.
عبدالرضا کبیری سامانی با بیان اینکه این سرمایه گذاران از بخش های مختلف دولتی و خصوصی هستند، خاطرنشان کرد که احتمال افزایش حجم این قراردادها در روزهای آتی با توجه به مذاکره های صورت گرفته با تعدادی از تیم های فناور وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در جشنواره پانزدهم شیخ بهایی، تعدادی از طرح های رسیده به دوره های قبل جشنواره که دارای جذابیت برای سرمایه گذاران بود، معرفی شد، تصریح کرد: در صدد هستیم تا در جشنواره شانزدهم از برخی مذاکره های سرمایه گذاری که به نتیجه رسیده باشد، رونمایی شود.
دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی گفت: اولویت طرح های معرفی شده به سرمایه گذاران، حل چالش ها و مسائلی بود که پر هزینه هستند و مورد نیاز بخش های مختلف کشور است.
کبیری از جمله نقاط قوت پانزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی را برگزاری مذاکره های ۲ جانبه بین تیم های فن آور با سرمایه گذاران، معرفی اولویت های پژوهشی سازمان های دولتی، درگیر شدن بخش های دولتی و خصوصی با جشنواره و حضور تعداد قابل توجه سرمایه گذاران خصوصی خواند و افزود: امسال برای نخستین بار به دلیل شیوع ویروس کرونا، جشنواره مجازی برگزار شد و با وجودیکه مانع از برگزاری حضوری و مذاکره های رو درو شد اما از طرف دیگر محتواهای تهیه شده بطور گسترده تری در اختیار مخاطبان و علاقه مندان قرار گرفت.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی را شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می کنند.
پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی روزهای بیست و هشتم و بیست و نهم آبان در اصفهان و به صورت مجازی برگزار شد و با معرفی برترین فنآفرینان، طراحان کسب و کار و فرصت های سرمایهگذاری به کار خود پایان داد.