کرونا در جهان
بیش از یک میلیون و ۳۳۵ نفر قربانی کرونا
شمار مبتلایان به کرونا در سراسر جهان از مرز ۵۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گذشت.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پايگاه رسمي سازمان جهاني بهداشت ؛ کشورهاي آمريکا، فرانسه و ايتاليا به ترتيب بيشترين تعداد موارد فعال بيماري را به خود اختصاص داده اند.
مخاطب محترم:اين بسته خبري در حال بروزرساني است . . . . .
جدیدترین آمار کرونا در برخی کشورهای عربی
به گزارش پایگاه اینترنتی ورلد میترز اینفو، عراق با ۵۲۴ هزار و ۵۰۳ مبتلا و ۱۱ هزار و ۷۵۲ فوتی بیشترین مبتلایان و فوتیها را در کشورهای عربی به خود اختصاص داده است. عربستان با ۳۵۳ هزار و ۹۱۸ مبتلا و مغرب با ۲۹۶ هزار و ۱۸۹ مبتلا بعد از عراق به ترتیب بیشترین مبتلایان را در کشورهای عربی دارند.
مصر با شش هزار و ۴۶۵ فوتی بعد از عراق بیشترین فوتیها را در کشورهای عربی دارد.
فرانسه/ وزیر بهداشت: همه گیری وارد مرحله کاهشی شده است
اولیویه وِران، وزیر بهداشت فرانسه سه شنبه اعلام کرد روند کاهشی همه گیری ویروس کرونا آغاز شده است، اما این ویروس همچنان در سراسر کشور به طور فعال گسترش دارد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس، وزیر بهداشت فرانسه در شبکه تلویزیونی BFMTV فرانسه اعلام کرد: «روند کاهشی همه گیری کرونا آغاز شده است...، اما این بدان معنا نیست که ما ویروس را شکست داده ایم. بلکه به این معناست که همچنان در مرحله گسترش فعال هستیم، اما در حال به دست گرفتن کنترل پویایی ویروس هستیم و این یعنی، اقدامات دولت اثربخش بوده است.»
وی ابراز امیدواری کرد که پویش سراسری واکسیناسیون در این کشور از اوایل سال آینده میلادی (۲۰۲۱) آغاز شود. وی با این حال گفت نمیتواند تاریخی را برای لغو محدودیتهای قرنطینهای و بازگشایی کسب و کارهای غیرضروری تعیین کند، اما اطمینان داد که محدودیتهای تردد یکم دسامبر لغو نخواهد شد. پنجشنبه گذشته نخست وزیر تاریخ یک دسامبر را برای لغو محدودیتهای تردد اعلام کرده بود.
وی همچنین گفت: «نمیتوانم قول بدهم که بتوانیم برای جشنهای پایان سال در همه جای کشور جمع شویم.»
وی در ارتباط با تاریخ احتمالی واکسیناسیون گفت: «من باید بدانم که آیا واکسن موثر و مطمئن است؟ و اگر موثر و مطمئن است و ما مجوزهای آن را داشتیم، میتوانیم برای شروع واکسیناسیون از ابتدای سال ۲۰۲۱ اقدام کنیم.»
شرکت داروسازی آمریکایی مدرنا دوشنبه اعلام کرد واکسن تولیدی این شرکت برای مقابله با «کووید-۱۹» تا ۹۴,۵ درصد موثر است. این در حالی است که حدود یک هفته پیش نیز شرکت آمریکایی «فایزر» که با همکاری شرکت آلمانی «بیو اِن تِک» در حال ساخت واکسن کرونا است، از کارایی ۹۰ درصدی واکسن تولیدی خود خبر داده بود.
این شرکت داروسازی آمریکایی ابراز امیدواری کرده است که از اواخر امسال واکسیناسیون در آمریکا و از اوایل ۲۰۲۱ در اروپا آغاز شود.
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان
شمار مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان به بیش از ۷۹ هزار نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از باکو به نقل از ستاد مبارزه با کرونا امروز ۲۰۷۵ نفر دیگر به کرونا مبتلا شدند که با ابتلای این تعداد جدید به کووید ۱۹در جمهوری آذربایجان شمار مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۷۹هزار و۱۵۸ نفر رسید.
امروز با مرگ ۲۰ نفر دیگر براثر کرونا تعداد جان باختهها براثر این ویروس هم به ۱۰۰۵نفر افزایش یافت. با پیوستن ۱۱۳۹نفر بیمار کرونایی به جمع بهبود یافته ها، تعداد بهبودیافتگان هم ۵۶هزار و ۸۹۴نفر شد.
هم اکنون ۲۱۲۵۹ بیمار کرونایی در بیمارستانهای جمهوری آذربایجان بستری هستند.
کره جنوبی/ تشدید اقدامات فاصله گذاری اجتماعی
کره جنوبی سه شنبه اعلام کرد با افزایش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا، محدودیتهای سلامتی در سئول پایتخت و مناطق اطراف آن تشدید خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از سئول، چونگ سیه-کیون نخست وزیر کره جنوبی اعلام کرد محدودیتهای بیشتری از جمله ممنوعیت تجمعات عمومی بالای ۱۰۰ نفر، محدود شدن تعداد نفرات شرکت کننده در مراسمهای مذهبی و رویدادهای ورزشی به اندازه ۳۰ درصد ظرفیت سالن، تقویت فاصله گذاری اجتماعی در اماکن پرخطر مانند باشگاههای شبانه و کافهها اعمال خواهد شد.
کره جنوبی که نخستین کشور جهان بعد از چین بود که ویروس کرونا در آن شیوع یافت، یکی از کشورهایی بود که به کمک پویش گسترده غربالگری در سراسر کشور و ردیابی ارتباطات، توانست به خوبی این بحران را کنترل کند. اما همچنان به طور مرتب با کانونهای ابتلا مواجه است.
پس از آنکه دوشنبه موارد جدید ابتلا در کره جنوبی برای سومین روز پیاپی از سطح ۲۰۰ نفر گذشت و به بالاترین سطح از اوایل ماه سپتامبر رسید، دولت این کشور تصمیم گرفت محدودیتها را تشدید کند.
حدود نیمی از ۵۲ میلیون نفر جمعیت کره جنوبی در منطقه سئول زندگی میکنند.
سوئيس/ابتلای بیش از ۴ هزار و پانصد نفر دیگر به کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، سوئیس از ابتلای ۴ هزار و ۵۶۰ نفر جدید به کرونا و همچنین جان باختن ۱۴۲ تن دیگر بر اثر این بیماری در این کشور خبر داد.
کانادا/ شمار مبتلایان از ۳۰۰ هزار نفر هم گذشت
به گزارش پایگاه اینترنتی اکتوالیته، در حالی که طی هفتههای اخیر روند شیوع ویروس کرونا در کانادا سرعت گرفته است، شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در این کشور از مرز ۳۰۰ هزار نفر هم گذشت.
تسریع انتشار ویروس کرونا در هفتههای اخیر موجب نگرانی کارشناسان و مسئولان وزارت بهداشت کانادا شده است. نوزدهم اکتبر گذشته شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در این کشور زیر ۲۰۰ هزار بود، اما طی کمتر از یک ماه این رقم از ۳۰۰ هزار نفر نیز فراتر رفته است.
حدود چهار ماه طول کشیده بود تا تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور از ۱۰۰ هزار نفر به ۲۰۰ هزار نفر برسد. طبق آمار و ارقامی که بعد از ظهر دوشنبه منتشر شد، نزدیک به ۲۴۰ هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ درمان شده اند و ۱۱ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.
کارولین کولیژن متخصص بیماریهای همه گیر در دانشگاه سایمون فریزر میگوید آهنگ انتشار ویروس در کانادا نگران کننده است. وی تصریح کرد:" ما قبلا این شرایط را در اروپا، انگلیس و آمریکا دیده بودیم و اکنون در کشور خودمان شاهد این وضعیت هستیم. روند شیوع کاملا پایدار و واقعا نگران کننده است. ادامه این وضعیت میتواند خیلی زود نظام بهداشتی و درمانی را به شدت مختل کند. "
این کارشناس پیش بینی کرد اگر روند شیوع ویروس به همین منوال ادامه داشته باشد ممکن است تا اول دسامبر آینده شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در کشور به ۴۰۰ هزار نفر برسد.
میانگین روزانه تعداد بیماران جدید در کانادا طی یک هفته اخیر ۴۵۰۰ نفر بود و دکتر ترزا تام مدیر ارشد بهداشت عمومی کانادا اعلام کرد این رقم احتمالا تا اوایل دسامبر به ۱۰ هزار نفر خواهد رسید.
دکتر ایلان شوآرتز کارشناس بیماریهای عفونی در دانشگاه آلبرتا نیز تاکید کرد لازم است که محدودیتهای گسترده و سختگیرانه در مقیاس گسترده به اجرا گذاشته شود تا از وخیمتر شدن اوضاع جلوگیری شود.
وی افزود دولت فدرال و دولتهای استانی نباید به تدابیر پیشگیرانه ساده بسنده کنند و شهروندان نیز باید تماسها و تعاملات اجتماعی خود را به حداقل برسانند.