تعامل با نخبگان برای تحقق فعالیتهای عرصه تعلیم و تربیت
امام جمعه لیکک: نخبگان نقش اساسی در تبدیل آموزش و پرورش به گفتمان غالب را دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه شهر لیکک، در جلسهای که به منظور تقویت فعالیتهای آموزشی و تربیتی، با حضور نخبگان این شهرستان برگزار شد، گفت: با توجه به کمبود امکانات و منابع کیفیت بخشی امور آموزشی و پرورشی، تربیت نیروی انسانی کارآمد و فراهم کردن امکانات لازم باید در اولویت اول برنامهها قرار داده شود.
حجت الاسلام سید محمد یوسف افروغی فراهم کردن فضای مطلوب آموزشی برای یادگیری دانش آموزان را ضروری دانست و افزود: محیط یادگیری مناسب از مهمترین پایههای کیفیت بخشی محسوب میشود وبا فراهم کردن چنین محیطی یادگیری مداوم، لذت بخش و عمیق است.
وی اضافه کرد: باید در کیفیت بخشی به امور آموزشی و تربیتی در ابعاد آموزشی و پرورشی به بازسازی الگوهای مفید و آموزشهای لازم برای توانمندسازی دانش آموزان توجه جدی شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهمئی در این جلسه هم گفت: ارتقاء شاخصهای آموزشی و تربیتی سرخط فعالیتهای آموزش و پرورش است.
صادق جریده افزود: اجرای طرحها و برنامههای متعدد و زیربنایی از جمله برنامه شهاب، تدبیر، معلمان راهبر ودیگر برنامههای کارشناسی شده، سبب غنای هر چه بیشتر فعالیتهای مختلف در این نهاد میشود.
وی بهره گیری از نظرات کارشناسی نخبگان شهرستان را ضروری دانست و افزود: هیچ محدودیتی برای ارائه نظرات کارشناسی در مجموعه آموزش و پرورش بهمئی وجود ندارد و ارتقای شاخصهای تربیتی سرخط فعالیتهای آموزش و پرورش به شمار میرود.
در این نشست جوانان و نخبگان شهرستان بهمئی، با ارائه پیشنهادت و توصیههایی برای بهتر شدن روند اُمور آموزش و پرورشی در شهرستان بهمئی، درباره ضرورت بهره مندی از توانمندی جوانان نخبه در حوزه آموزش و پرورش و برگزاری کارگاههای توان افزایی فرهنگیان نظرات خود را ارائه کردند.
توجه به فضای فیزیکی آموزش و تربیتی، فراهم نمودن نیازهای آموزشی، تربیتی و پرورشی از قبیل کتابخانه، نمازخانه، کارگاههای علمی و رایانه، آزمایشگاه، زمین بازی مناسب، وسایل و امکانات ورزشی و تشکیل کارگاههای آموزشی، استفاده از یادگیری مشارکتی، توجه به خواستهها و نیازهای منطقی افراد نخبه، بکارگیری مشاوران مجرب در مدارس از مهمترین مصوبات این جلسه بود.