به صورت ویدیو کنفرانس؛
افتتاح ۲۰ طرح آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد
۲۰ طرح آموزشی و مدرسهسازی استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت ارتباط ویدیو کنفرانس توسط رییس جمهور افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، بیست طرح آموزشی و مدرسه سازی استان کهگیلویه و بویراحمد از مجموع یک هزار و ۵۵۰ طرح آموزشی، تربیتی و رفاهی کشور در آئینی با حضور رئیس جمهوری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان از طریق ارتباط ویدئوکنفرانس به بهرهبرداری رسید.
مدیر کل نوسازی مدارس استان گفت: از این ۱۵۵۰ فضای آموزشی که امروز افتتاح شد، ۲۰ فضای آموزشی در قالب ۹۷ کلاس درس با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد است.
آقای کرمی افزود: از این مبلغ ۵۷ هزار و ۱۰۸ میلیون ریال آن را خیران و بقیه هم از محل اعتبارات ملی و استانی تامین شد.
وی گفت: امسال بازسازی ۸۰۰ کلاس درس سنگی در روستاها آغاز شد.
کرمی استاندارد سازی سیستمهای گرمایشی را جزء اولویتهای اول نوسازی های مدارس دانست و عنوان کرد: در سال ۹۷ تعداد ۲۲۴ کلاس درس استاندارد سازی شد و پارسال هم این عدد به هزار کلاس درس رسید.
وی افزود: حدود ۱۲۲۴ کلاس درس هم طبق آمار باقی ماندند که از ابتدای سال ۹۹ تا کنون ۷۲۲ کلاس درس را استاندارد سازی شد و ۵۰۲ کلاس درس باقی مانده است که بخشی از ان در حال اجرا و بخشی در مرحله مناقصه است.
کرمی در ادامه گفت:امسال بخاری های نفتی را در همه مدارس جمع آوری می کنیم و استاندارد سازی این مدارس را انجام می دهیم .
کرمی طرح پویش ملی آجر به آجر را هم از دیگر طرحهای سازمان نوسازی دانست و گفت: هدف از اجرای این طرح فرهنگ سازی برای مدرسه سازی در استان است.
وی با بیان اینکه تبلیغات برای پویش آجر به آجر را انجام شد افزود: امسال تعهد خیران مبلغ ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بود که خوشبختانه تا کنون حدود ۷ میلیارد تومان از این مبلغ تحقق پیدا کرد.
کریم در ادامه گفت: در سال ۹۸ بالغ بر ۴ میلیارد و پانصد میلیون تومان صرف خرید تجهیزات برای هنرستانهای استان شد که در دو هفته آینده این تجهیزات تحویل هنرستان ها می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان هم گفت: ۱۶۶ هزار و ۸۵۹ نفر دانش آموز در ۳ هزار و ۴۶ مدرسه و ۹ هزار و ۲ کلاس درس با احتساب مدارس غیر دولتی و از راه دور و بزرگسالان در استان در حال تحصیل هستند.
زارع پور افزود: از سال ۹۲ تحولات شگرفی در حوزه مدرسه سازی، تکمیل پروژههای نیمه تمام، احداث پروژههای جدید، تخریب و مقاوم سازی مدارس، در حوزههای مختلف از جمله فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی اتفاق افتاد.
وی در ادامه در خصوص میزان فضای استاندارد برای دانش آموزان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد پس از یزد دومین استانی است که استاندارد مدارس آن بالاتر از میزان استاندارد کشوری و برابر با ۸/۲ است.
زارع پور با بیان اینکه پارسال بیش از ۸۰ میلیارد تومان با مشارکت خیرین در ساخت و ساز تامین شد گفت: بیش از هفتاد درصد تعهد خیران محقق شد.
وی در ادامه افزود:حقوق فرهنگیان در کشور امسال ۴ برابر مصوب شد، اما فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد بدلیل محرومیت این استان ۶ برابر دریافت می کنند.
زارع پور گفت: مرحله دوم باشگاه فرهنگیان با هزینهای حدود ۸۰۰ میلیون تومان در ساختمانی قدیمی که متعلق به آموزش و پرورش بود را راه اندازی کردیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اضافه کرد: کاربری زائر سرای مشهد که متعلق به کهگیلویه و بویراحمد و مخصوص فرهنگیان است هم با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد تومان از مسکونی به تجاری تغییر داده شد همچنین یک بیمار سرا در استان فارس و یک واحد سوییت به عنوان مرکز رفاهی در تهران دایر شد. استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: ۹۰ درصد کلاسهای استان نوسازی شدند و کمتر از ۱۰ درصد آن باقی مانده است. حسین کلانتری تهیه و ارتقاء امکانات نرم افزاری در کنار امکانات سخت افزاری را امری ضروری و قابل توجه دانست و افزود: امروزه باید امکانات نرم افزاری و تسلط و مهارت معلمان و دانش آموزان بگونهای باشد که بتوانند در تمام رقابتهای بین المللی شرکت کنند.