ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با برپایی یک نمایشگاه، گوشهای از دستاوردهای خود در زمینه اشتغالزایی و جهش تولید را به نمایش گذاشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رئیس قوه قضاییه امروز از نمایشگاهی دیدن کرد که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) آن را برپا کرده بود تا گوشهای از دستاوردهای خود را در زمینه اشتغالزایی و جهش تولید در عرصههای مختلف به نمایش بگذارد.
این نمایشگاه در واقع به شکرانه موفقیت این ستاد در ایجاد ۱۵۰ هزار شغل جدید در کشور برپا شده است و در آن دستاوردهای ستاد اجرایی ازجمله در حوزههای علم و فناوری، کشاورزی، پزشکی و دارویی به نمایش گذاشته شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در حاشیه بازدید رییس دستگاه قضا از این نمایشگاه در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: در روند توسعه و پیشرفت همواره در زمینه منابع انسانی و مالی لازم محدودیت داریم، اما وقتی که به مردم وصل میشویم و از ظرفیت آنها استفاده میکنیم هر دو محدودیت برطرف میشود و اینگونه قدرت توسعه بیشتری مییابیم.
وی اضافه کرد: کارهایی که در بخش اشتغال زایی ستاد انجام میدهیم، با محوریت تولید است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: با یکصد و ۵۰ هزار شغلی که ایجاد کرده ایم و با بیش از سی هزار طرحی که امروز شاهد بهره برداری آن در دور افتادهترین و محرومترین نقاط کشور هستیم، هم اکنون ۱۷ درصد گوشت قرمز کشور شامل ۲۶ هزار تن گوشت قرمز از همین محل تامین میشود.
مخبر افزود: در حوزه تولید شیر، جو و کالاهای اساسی دیگر گرفته تا حوزه دانش بنیان از جمله تولید ونتیلاتور، ماسک و داروهای کرونا، کیت تشخیص و واکسن کرونا، در ستاد اجرایی اقدامهای خوبی صورت گرفته است.
وی گفت: طرحهای اجرا شده در این عرصه، طرحهای مهم و راهبردی در کشور است.
محمد مخبر با تقدیر از اقدامات قوه قضاییه برای حمایت از رونق تولید، متذکر شد: در صورت استفاده درست از ظرفیتهای داخلی و مدیریت درست منابع میتوان سالانه یک میلیون شغل در کشور ایجاد کرد.
وی افزود: عدالت وجه تمایز حق و باطل است و اساسیترین مؤلفه عدالت نیز، معیشت و عدالت اقتصادی است که بدون آن نمیتوان آسیبهای اجتماعی و مسائل سیاسی و امنیتی را مدیریت کرد.
رئیس دستگاه قضا دراین بازدید دو ساعته با مسئولان بنیادهای برکت و احسان و گروههای اقتصادی و دانش بنیان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به گفتگو نشست و در جریان روند اجرای ۳۰ هزار و ۲۰۰ طرح و پروژه اقتصادی تولیدمحور این ستاد که با تمرکز بر امنیت غذایی و دارویی و با اولویت اشتغال زایی برای آسیب دیدگان از کرونا در استانهای مختلف کشور عملیاتی شده اند، قرار گرفت.
در این نمایشگاه که برخی اقلام و تجهیزات پزشکی تولید شده برای مقابله با بیماری کرونا همچون ماسک، مواد ضدعفونی کننده، دستگاه اکسیژن ساز، کیت تشخیص بیماری و داروهای گیاهی و صنعتی به نمایش در آمده بود، گزارشی درباره روند تولید واکسن برای درمان و پیشگیری از بیماری کرونا ارائه شد.
تماس تصویری پزشکان مستقر در مناطق محروم با پزشکان متخصص در تهران هم دستاورد دیگری بود که به همت بنیاد احسان از زیر مجموعههای ستاد اجرای فرمان امام (ره) میسر شده است و امروز رئیس قوه قضاییه در جریان عملکرد ان قرار گرفت.
آقای رئیسی بعد از بازدید از این نمایشگاه، در ارتباط مستقیم تصویری با سه طرح موفق اشتغال زایی و جهش تولید در استانهای مختلف، در جریان کم و کیف پیشرفت طرحهای آنها قرار گرفت.
رئیس قوه قضاییه ایجاد ۱۵۰ هزار شغل جدید را در کشور اقدامی جهادی و بسیار شایسته توصیف و اجرای عدالت را مهمترین مأموریت دستگاه قضایی عنوان کرد و گفت: آنچه مانع تولید پرونده قضایی و کاهش فساد اجتماعی و پیشگیری از آسیبها در جامعه میشود، عدالت اقتصادی و اشتغالزایی است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی از رونق و جهش تولید با عنوان داروی همه دردهای جامعه یاد کرد و گفت: امروز دولت، نهادها، سازمانها و نیروهای مسلح و همه بخشها باید برای توانمندسازی کشور در عرصههای اقتصادی و امنیتی و فرهنگی تلاش کنند.
رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: ایران وقتی قوی میشود که به قدرت اقتصادی و قدرت امنیتی و اقتصاد و اشتغال قوی دست یابد و حرکتهایی که در این جهت انجام میگیرد، قابل تقدیر است.
رئیس دستگاه قضابا بیان این که «فقر محصول بیعدالتی اجتماعی است»، تصریح کرد: راهکار مقابله با فقر و فساد و تبعیض، اجرای عدالت است و فقر با عدالت گستری کاملاً از بین میرود.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) همه فعالیتهای خود را در زمینه اشتغال زایی و جهش تولید بر استفاده از ظرفیت اقتصاد خانگی و رونق بنگاههای اقتصادی کوچک مبتنی کرده است، ظرفیتیکه سالهاست کشورهای توسعه یافته تلاش کرده اند تا با استفاده از ان تولید ناخالص داخلی خود را افزایش دهند.