دادستان دیوان محاسبات کشور تاکید کرد: به منظور تسریع در بررسی پروندههای ارسالی از دیوان محاسبات به قوه قضائیه و اثرگذاری آن در جامعه، دادگاه ویژهای برای این پروندهها تشکیل شود.
وی ابراز امیدواری کرد: با درایت معاون اول قوه قضائیه این مسئله حل و فصل شود تا به اهداف نظارتی نزدیکتر شویم.
آقای کامیار با اشاره به مسئولیت دیوان محاسبات در مبارزه با مفاسد مالی و محاسباتی دستگاههای اجرایی، تاکید کرد: تحقق این هدف ممکن نیست مگر آن که میان برخی مجازات و تخلفات تناسب ایجاد شود و الا تأثیر لازم را ندارد.
وی با اشاره به رنج مردم از تخلفات دستگاههای اجرایی، تصریح کرد: یکی از مشکلات این است که متخلفان با حمایت برخی مسئولان در مناصب دیگر به کار گمارده میشوند و این سبب میشود مردم، مبارزه با فساد را باور نکنند پس باید هوشمندانه از این تخلف جلوگیری شود.
دادستان دیوان محاسبات همچنین با اشاره به سوءاستفاده برخی مدیران از مسأله تحریم ها، گفت: بسیاری از تخلفاتی که در دستگاههای اجرایی پیگیری میشود میگویند به علت تحریم باید اینگونه عمل میشد.
آقای کامیاب افزود: اکنون وقتی از دستگاههای اجرایی درباره تخلفات میپرسیم میگویند تحریمها سبب رشد تخلفات شده است، در حالی که تا وقتی سبقه انقلابی داشته باشیم، دشمنی آمریکا ادامه خواهد داشت و در بلند مدت با شرایط تحریم مواجه ایم.
وی تاکید کرد: پس باید ضعفهای مدیریتی را از مسائل متأثر از تحریمها تفکیک کنیم؛ اکنون زمانی نیست که انحرافات مالی و اشتباهات را به تحریمهای اقتصادی نسبت دهیم.
آقای کامیاب افزود: کاستیها و ترک فعلها را نباید پای تحریمها نوشت؛ ما باید با توجه به تواناییها و ظرفیتهای کشور مشکلات را رفع کنیم و به جنگ تحریمها برویم.
دادستان دیوان محاسبات همچنین تاکید کرد: دستگاههای اجرایی، بخش نظارتی را مزاحم خود میدانند در حالی که این نگاه باید تغییر کند.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش، فعالیتهای اخیر دستگاه قضا را سبب احیای امیدواری مردم دانست و افزود: مردم امیدوارند که از مفاسد جلوگیری شود که خوشبختانه اقدامات قوه قضائیه در این زمینه مشهود است.
آقای کامیاب تاکید کرد: دیوان محاسبات کشور به شدت به همکاری قوه قضائیه نیازمند است و خوشحالیم که حجت الاسلام رحیمی با توجه به سوابقش در این قوه، هماهنگی و همکاری بیشتری ایجاد میکند.
در این مراسم حجت الاسلام رحیمی حاکم شرع دیوان محاسبات نیز سخنرانی کرد.